Passagenbloggen – Inledningen

Jag började blogga i februari 2009, inte särskilt kunnig och ville ha namnet urkraft så det blev passagen…

Det fanns flera anledningar till min blogg, för det första så ville jag dela med mig för att kanske kunna hjälpa andra som jag fått hjälp av de som gått före mig.

För det andra så var det smart sätt att dokumentera  allt vi gjorde och utveckling som skedde, vilka tester som togs, hur dieten infördes och mycket mer omkring. Alla i denna kamp delar med sig av sitt och ett av mina bidrag var att jag delade med mig av en gedigen och låång matlista med sådant man kan äta under GF/CF/SF-diet.

Till sist var det även ett sätt att försöka sprida budskapet och tända hoppet om en nåbar förbättring eller fullt tillfrisknande – det biomedicinska synsättet på behandling vid, i vårt fall, autismspektrumstörning.

Hopplösheten som svensk sjukvård ingjuter i föräldrar leder inte till förbättring, snarare tvärtom – särskilt i de fall mamma och/eller pappa ”faller ned i det kända svarta hålet av förtvivlan, depression och ångest.

För säkerhets skull har jag kopierat alla inlägg och sparat i pdf för att försöka lägga in här med – går ju att söka i den filen med om man inte vill skumma eller läsa hela. 😉

URKRAFTBLOGGEN 0902-1009

Sök i kategorierna:

1 Biomedicinsk behandling

2 Diet och tillskott

3 Syrgasbehandling i tryckkammare (HBOT – Hyperbaric oxygen therapy)

4 Beteendeträning

5 ”patienthistoria” – bakgrund

6 Utveckling

7 Hälsa – Miljö – Livsåskådning

Annars kan ni läsa och söka direkt på Passagenbloggen så länge den ligger kvar (jag tänker inte radera den).

Jag startade bloggen med tanken på att i princip uteslutande avhandla Viktors resa, autism och biomedicinsk behandling – men helt naturligt utvecklades det till att även innehålla mer och mer hälsa och alternativa metoder överhuvudtaget…

Annat, utöver direkt autismrelaterat, provtagning och GF/CF/SF-diet, jag skrivit om – och som kan användas som sökord: kemiska tillsatser i mat, E-medel,  2000-talets Vetenskap, fluor, naturlig kroppsvård, quorn, gurkmeja, äkta vara, kloka gubben och SIEM, vaccin, för tidig avnavling, vattenrenare, luftrenare – jonisator, recept på äggmjölk mm, kolloidalt silver och annat smått och gott.

… så nu fortsätter resan i ny WordPressförpackning och ny energi!

Vill ni lämna kommentarer på inlägg i gamla bloggen kanske det kan göras här, med hänvisning?

Ljus och värme

Detta inlägg finns även postat här – 10 september 2010

Lämna en kommentar