D-Drink presenterad av Dr. Joel Kahn – America’s Healthy Heart Doc

Dr. Joel Kahn, en av världens främsta kardiologer (i praktik sedan 1983), holistisk sådan, berättar om varför FitLine D-Drink är så unik, effektiv och skonsam så att alla kan använda den (undantag för ej gravida och ammande).

Se även tidigare inlägg om D-drink

Han pratar bland annat om fettlever, gifter, hur de olika ingredienserna i D-Drink verkar i kroppen, för immunsystem, metabolism, om avgiftning generellt, symtom mm och erfarenheter av just D-Drink som är helt unik på marknaden.

Perfekt i kombination med FitLine Optimalset, ta hälsan, energin och måendet till ännu högre nivåer. Jag gör nu min andra 14-dagars omgång och visst händer det grejer! 🙂
Hör av dig om du vill veta mer, urkraftmw@live.se

Har du provat produkten men inte känt av några utrensningssymtom och funderar på om det verkligen gett resultat? Denna detox är så skonsam för kroppen genom de GMO-fria, naturliga växtbaserade ingredienser som i samverkan främjar leverns-, njurarnas- och gallans funktioner, att de flesta biverkningar uteblir. Trötthet och mer frekventa toabesök är naturligtvis vanligt när kroppen jobbar med storstädning och utrensning.

Lyssna i 30 minuter på ganska enkel engelska, tiden swishar förbi för den intresserade och jag ska som utlovat sammanställa en serie inlägg om ingredienserna och dess effekter.

Lyssna på hela klippet via länk här

Beställ D-Drink här

Priset för en ask D-Drink är 345 kr (rek). TP/M har som vanligt 20-30% rabatt

* * *

Bilden är ett skärmklipp från Dr Kahns hemsida http://drjoelkahn.com/

Jag hittade lite spännande extramaterial på nätet, Dr Kahn är känd på sitt område och medverkar på olika platser med sin expertis, här är en artikel från 2016 av honom om förbättringar vid hjärtsjukdom via keleringsterapi (avgiftning), i kombination med multivitamintillskott.

“YOU CAN’T LEARN ABOUT HEALTH IN A DOCTOR’S OFFICE AND YOU CERTAINLY CAN’T LEARN ABOUT IT AT THE HOSPITAL.”

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s