Näringsprodukter (använda eller arbeta med)

Upplev märkbara effekter och tydliga resultat som dessa unika näringstillskott framkallar genom det patenterade konceptet, med ett oslagbart upptag (biotillgänglighet) i kroppen.

Eller vill du rentav också börja arbeta med att sprida världsledande produkter på området hälsa, skönhet och fitness – på deltid eller heltid?

Det är otroligt roligt och givande att arbeta med produkter som ger så snabba och tydliga resultat och vi i vårn organisation har tillgång till enorm kunskap på friskvårdsområdet.

En bieffekt i det här arbetet är att man får många nya upplyftande kollegor och en rejäl personlighetsutveckling. 🙂

Sänd ett mail till urkraftmw@live.se – så kontaktar jag dig för mer information anpassad efter vad just du vill veta mer om 

Det finns de som har funderingar över varför jag är anonym och det är givetvis för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån! 🙂

Jag visar dig hur du enklast kommer igång, och jag besvarar dina eventuella frågeställningar – givetvis med löpande rådgivning medan du använder produkterna.

Jag anordnar officiella informationsträffar samt privatbokade. Dessa hålls främst i Stockholmsområdet, men även i övriga landet efter förfrågan och via samarbete.

Det spelar ingen större roll var du bor (produkterna finns tillgängliga i närmare 40 länder), vi arbetar givetvis över telefon, Skype, via webinars och möten över internet.

* * *

En del blogginlägg kanske inte längre är helt aktuella och det bästa sättet att få veta allt om näring, kroppens behov och vad som är så speciellt med produkterna – är att kontakta mig så ger jag all info du behöver. 

Kort infovideo: 6087246.pmi-business.com

* * *

Tidigare:

Nu har Mamma Urkraft bestämt sig för att, vid sidan om annan verksamhet bli aktiv ”återförsäljare” för FitLine-produkter.

Jag kan inte längre motstå när jag själv upplevt effekterna och på nära håll fått dela upplevelsen av att familj och bekanta fått ett ordentligt lyft vad gäller deras hälsa och välmående i form av ökad vitalitet, livskraft och balans – fysisk såväl som psykisk harmoni – ökad energi, mer ork och fokus, ökad prestation, optimerad sömn och återhämtning, stabilt blodsocker/minskat sötsug, starkare immunförsvar och tillfrisknande eller förbättringar vid sjukdomstillstånd mm.

Kroppens självläkande förmåga boostas och de initiala effekterna visar sig ofta snabbt. Optimerad cellenergi = optimerad självläkning.

Allt detta har jag redan fått bevittna via många andra användare, en del för mig tidigare okända människor och via Tanja (samt hennes närstående och patienter) som före mig gjort en liknande resa innan hon blev övertygad.

Visst kan det i början låta ”för bra för att vara sant” – vi är ju inte vana med att snabba och fantastiska resultat kan vara resultat av något hälsosamt – men jag säger bara, ge dig själv denna chans, prova och upplev resultaten!

Antingen läser du på allt vad du kan (jag har redan försökt förenkla det arbetet genom att sammanfatta i bloggen) innan du provar, eller så tar du steget direkt och skapar din egen uppfattning.

Hursomhelst, skulle du ha svårt för att tro på effekterna så är produkterna åtminstone stenhårt kontrollerade och innehåller bevisligen inget skadligt (jag hänvisar främst till GMP-standard, ISO 9001, studier, Swiss Vitamine institute, årliga dopingtest, patent och otaliga unika utmärkelser – för renhet, säkerhet, kvalitet och ständig utveckling).

Dessutom kan du utnyttja en 30 dagars nöjd-kundgaranti, du kan alltså prova en månad och sedan skicka tillbaka återstående med pengar tillbaka om du inte är nöjd. De flesta är dock mer än nöjda. 🙂

Givetvis löser inte kosttillskotten livets alla problem och svårigheter och inte betyder användningen av dem att du samvetslöst kan missköta din kropp i övrigt.

För att må som bäst behöver vi balans, cellenergin lägger en stabil grund till harmoni på andra områden – balans mellan arbete, vila, rekreation, motion, mental/känslomässig/själslig hälsovård och sunda kostvanor = balanserad stressbelastning.

Tyvärr ansätts vi idag enormt och ständigt av miljögifter – från moderlivet till graven -från alla håll, i vår vardag och i hela vår omgivande miljö,  jordarna utarmas och våra livsmedel innehåller mindre och mindre näring men alltmer kemiska tillsatser… detta är ett tragiskt faktum.

Att använda produkterna är ett sätt att ge motvikt till denna ansättning – och vi får mer ork till att kämpa för en bättre värld och gedigen helhetshälsa!

När kroppen får vad den behöver har den lättare att göra av med det den inte behöver, vi är självläkande – och när vi ökar vår energinivå får vi plötsligt lust, ork och motivation till att förändra andra aspekter i vårt liv …

Cellenergi är livsenergi! 🙂

Annonser

13 kommentarer till Näringsprodukter (använda eller arbeta med)

 1. Lovis skriver:

  Hej, jag har letat ett tag nu men hittar ingen innehållsdeklaration på dessa otroligt bra fitlineprodukter. Kan du hänvisa mig till det eller finns det inte? Med vänlig hälsning, Lovisa

  • urenergi skriver:

   Hej Lovisa! Innehållet står på förpackningarna, jag har några dokument hemma på innehållet men de är äldre och har inte hängt med i optimeringen av produkterna. Är det något specifikt du undrar över? 🙂 Annars ska jag försöka komma ihåg att maila dig dokumenten och jämföra med burkarna när jag hinner.

   Med Värme

 2. Kristine skriver:

  Hejsan. Har läst en del och står att fitLine ska va glutenfritt men basic innehåller havrekli? Då är de inte glutenfritt.
  Hälsningar Kristine Johansson

  • urenergi skriver:

   Hej Kristine, produkten Basics innehåller havre och är glutenfria (kontakta PM Sweden om oro kvarstår). Min son äter inte gluten och har bara massor av gott/läkning utav produkterna, vi undviker dock havre i övrigt fortfarande men kommer att prova annan garanterat ren havre med när han är något äldre. Det är flera fitlineanvändare i vår erfarenhetsgrupp (däribland några närstående till mig) som efter en tid mer eller mindre läkt ut intoleranser och allergier och kan utsätta sig för de ämnen de tidigare reagerat på. Inget konstigt med det när kroppen, i synnerhet mage/tarm, läker och återfår balans. Studier finns på produkterna, bla att Basics just har en läkande effekt på mage/tarm.

   Bifogar mer läsning i ämnet:

   http://www.slv.se/sv/Fragor–svar/Fragor-och-svar/Allergi/Kan-glutenintoleranta-ata-havre/

   ”Resultat av ett antal kliniska studier har visat att havre kan ingå i kosten hos de allra flesta med celiaki. Studierna har omfattat både barn och ungdomar (0-18 år) samt vuxna med celiaki. Den havre som kan ingå i glutenfri kost, efter samråd med läkare och dietist, ska vara specialframställd så att den inte innehåller föroreningar av vete, råg och korn.

   De havreprodukter (gryn, mjöl, flingor med mera) som inte är specialframställda kan ibland innehålla gluten i sådana nivåer att de inte är lämpliga vid glutenintolerans.”

   Denna är också intressant i sammanhanget:

   http://www.medicallink.se/news/showNews.cfm?newsID=1881

   ”En studie vid Sahlgrenska akademin har visat att vuxna personer med glutenintolerans/celiaki kan använda garanterat ren havre i sin glutenfria kost. Personerna i studien upplevde efter en period av tillvänjning att magen kändes bättre än tidigare.”

   Ha en fin dag! 🙂

 3. Ping: Näringens betydelse vid depression och ångest | Urkraft – Mother Warrior

 4. Ping: Samlade studier över hela 1900-talet – en nära total utarmning av livsviktiga näringsämnen i våra jordar. Näringsbrist är direkt relaterat till alla kroniska sjukdomar. | Urkraft – Mother Warrior

 5. Hej!
  Är ny i Fitline och snubblade in här på din blogg. Gillar skarpt ditt sätt att förklara fitline. Är det okey om jag användr en del formuleringar från din text när jag pratar för nya ”kunder”?

  Allt gott Mamma urkraft!
  Helga

  • urenergi skriver:

   Hallå Helga och tack för varm feedback, du är fri att använda det jag skrivit men tänk på att en del kan behöva uppdateras för de inlägg med mest fakta i är från 2010 tror jag. 🙂

   Stor kram och ha en härlig dag!

 6. ulrica@njutaspa.se skriver:

  Hejsan,
  Jag fick upp din fantastiska blogg när jag googlade på Fitline och LCHF.
  Tack för att du informerar så bra om produkterna och tar upp alla synpunkter från personer som har åsikter utan att veta någonting alls.
  Har druckit Fitline i omgångar genom livet och varje gång blivit förundrad över den effekt jag fått.
  Nu, efter att ha haft uppehåll i 3 år är jag igång igen och är på en månad fri från min ledvärk, förstoppning, domningar i händer och armar. Say no more:o)
  Nu när jag har fått sådan kraft och energi tänkte jag och familjen som har goda erfarenheter av LCHF knäcka några kilon till sommaren. Enligt info från en teampartner höjer produkterna inte blodsockret eller blodtrycket utan ökar blodcirkulationen. Stämmer det?
  Vad sakfrågan är: Kan jag kombinera Fitlines produkter när jag äter LCHF kost? Dvs behålla ketosen så att jag tappar vikt?
  Vill verkligen kunna kombinera dessa två.
  Ps, hittar inte ditt namn någonstans i din blogg därav anonym hälsning:o)
  Bästa vårhälsningar Ulrica

  • urenergi skriver:

   Hejsan Ulrica och tack för feedback! 🙂 Jag ber om ursäkt för sent svar (är väldigt aktiv på andra områden i livet så bloggen får för lite uppmärksamhet) och du kanske redan fått information, hör av dig annars i ett mail! 🙂 En varm sommarhälsning tillbaka! 🙂

   • Rahelé Ershad skriver:

    Hej, Jag vill veta svaret på frågan. Går det att kombinera Fitline m LCHF utan att komma ur Ketos?
    Jag vill gärna tappa 10 kg. Mår bättre när jag utesluter gluten men har svårt att leva utan frukt. 🙂
    Tacksam för svar

   • Mamma Urkraft skriver:

    Hejsan Rahelé, det är många som äter LCHF och använder FitLine, även de som är mer strikta med kosten. Det handlar förstås om hur strikt du kör, normalt verkar vara mellan 20-50 gr/dag, hur många gram kolhydrater tillåter du? 🙂

    Jonas Bergqvist (http://www.jonasbergqvist.se/fettforbranning-och-ketos) skriver:

    ”Det är olika för olika personer när de hamnar i ketos. För en person kan det ske när kolhydratintaget understiger 100 gram per dygn, för en annan när det understiger 50 gram. Som frisk person är det egentligen inget egenvärde med att maximera ketogenes. Egenvärdet ligger snarare i att få till det metabola skiftet som gör att kroppen förbränner fett istället för glukos. Och för en aktivt tränande person kan detta ske även om kolhydratintaget överstiger 100 gram på grund av att personen äter stora mängder mat.”

    Kolhydratinnehållet i FitLines grundpaket ”Optimalset” är totalt 12,6/dag. Sockerinnehållet fungerar som näringstransportör, för smak tillsätts även stevia.

    LCHF passar inte mig personligen, är också mer lagd åt Paleo. För att få ordning på mina egna vanor och rutiner, samt coachar andra, använder mig av ett flerårigt beprövat kost/livsstilsprogram som heter cellRESET (som jag rekommenderar tillsammans med FitLineprodukterna, det fungerar perfekt tillsammans tack vare det låga och bundna sockerinnehållet, samt att kroppen får all näring/energi/byggstenar den behöver för jobbet, vi ska ju inte bara bli smala utan också friska) som också är lågkolhydrat och är väldigt effektivt för viktnedgång. Primärt är det framtaget för att ”städa och återställa” kroppen på cellnivå, på så sätt balanseras hormoner, blodtryck, blodfetter, blodsocker, kolesterol och vikt. Vilket i sin tur skapar en grund för att förebygga och minska symptomen på många folksjukdomar som t ex diabetes, högt blodtryck, övervikt och stress. Motverka metabolt syndrom helt enkelt och de som har extra kilon tappar dem skonsamt och effektivt. 🙂

    Första månaden är utan frukt och det är inte hög-fett, men du kan använda FitLineprodukterna (jag tappade fruktsuget när jag startade för 6 år sedan, äter mer grönsaker och frukt mer som godis nu, men gärna någon extra näringsdrink om dagen;) som smakar fräscht och ger dig näringen från motsvarande 1,5 kg frukt och grönt. Sedan övergår programmet till att passa en mer och mer ”normal” livsstil (fortfarande utan mängder med kolhydrater, ren mat, 1-2 dagar med utsvävningar, en med ”rening” osv utefter behov). 🙂

    Om du vill veta mer så kan du maila mig ditt telefonnummer till urkraftmw@live.se så ringer jag upp eller skickar mer info, lättast att ge info och råd i samtal. 🙂

    Ha en fortsatt fin dag!

    OBS bara genom att utesluta gluten och raffinerat socker har du kommit väldigt långt, det finns mer att göra och tillsätta effektiv näring är ett viktigt steg. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s