Gästblogg: Från utmattning, hjärnskador och artros – tillbaka till glädje, energi och hälsa (FitLine inside)

Elisabeth har använt FitLine sedan februari 2011

Vilken känsla det var när jag återigen kunde njuta av alperna, vyerna och vandringen. Det trodde jag inte att jag skulle få uppleva igen. Vilken lycka! Jag hade inte längre ont!!

Ja, det var så det började. Det var för artrosen och värken jag började äta FitLine. Under många år var jag begränsad och fick sluta med all den fysiska aktivitet som tidigare varit en mycket stor och viktig del av mitt liv. När det var som värst kunde jag inte ens vandra med min man korta promenader på vår semester i Toscana utan fruktansvärd värk, och inte kunde jag gå med på golfbanan längre. Händerna värkte och jag hade svårt att öppna burkar mm. Varje kväll och natt tog jag smärtstillande tabletter för att sova och nya för att somna om när den första omgången inte verkade längre gick jag upp och tog fler.

För över 10 år sedan hade jag fått artros i händerna och ett par år senare började jag få ont i höfterna, det var katastrof, jag som alltid varit så fysiskt aktiv.

Jag började pröva olika naturläkemedel, var hos vanliga läkaren, akupunktör, och gick i flera år till näringsspecialist och fick mängder med olika preparat jag skulle äta för att få kroppen i balans. Men värken fortsatte och inte blev jag bättre, snarare blev värken värre och värre med tiden.

Jag förkovrade mig i utbildningar om syra bas och försökte äta ”rätt”, men det var inte lätt.

Jag har gjort mycket, levt mycket, det mesta var kul och jag var engagerad och inspirerad. Jag hade tidigare läst till civilingenjör, jobbade, idrottade och hade många intressen, familj och småbarn och en man som jobbade borta i veckorna, dessutom var jag både morgonpigg och kvällspigg, jag sov m.a.o väldigt lite. Plötsligt tog livet nästan slut. Efter att återigen ha sprungit Lidingöloppet hösten 1999 ville kroppen inte vara med mera och jag rasade totalt. Jag som trott att så länge det var kul och jag höll mig vältränad så var jag inte i riskzonen. Och jobbet var kul, jag hade varit konsult, projektledare, jobbade med företagsförändringar i stora företag runt Göteborg, hade en grupp konsulter och ett aktivt socialt privatliv och idrottade mycket, livet var kul!

Men det som inte kunde hända hände – kroppen tog slut!!

Jag hade när jag började med FitLine, i över 10 år arbetat deltid pga av att jag i och med hjärnskadorna efter utbrändheten fick förändra mitt sätt att leva, med kvarstående symptom vilka läkarna trodde att jag ständigt skulle få leva med. Jag omskolade mig till samtalsterapeut, Psykosyntesterapeut och startade ett eget företag där jag kunde arbeta efter mina egna tider och behov av vila och pauser. Efter ett antal år fick jag även möjlighet att arbeta som lärare på Psykosyntesinstitutet.

Men jag hade fortfarande många av mina symptom kvar, kunde inte vistas i lokaler med mycket ljud, hade svårt att köra bil länge stunder och nästan inte alls i mörker, hade svårt att vistas i stora affärer, begränsad möjlighet att vara i lokaler med mycket folk och ljud, musik och kunde inte gå och se en bio, svårt med tåg och flyg – alla dessa intryck blev en överbelastning på min hjärna och jag fick kraftiga synproblem av det.

Vintern 2011 fick jag min första kontakt med FitLine och idag är jag oerhört tacksam över att jag kom i kontakt med PMs produkter! Jag kom i balans, näring fylldes på och jag blev fri från värken. Efter 3-4 månader med Optimalsetet minskade värken i händerna och efter 7-8 månader i höfterna för att efter ett år vara ett minne blott. Underbart!! Nu kunde jag börja röra mig, träna och leva det uteliv jag var van från tidigare. Men inte bara det – ytterligare effekter i min kropp, läkning som jag inte vågat drömma om skedde!

Efter 2 år med FitLine var jag nästan fri från de symptom som jag haft sen jag blev sjuk 1999. Jag kan idag leva ett nästan ”vanligt” liv med resor, köra bil , se på tv , använda datorn och vistas i bland flera människor samtidigt.

Nu har jag fått livet tillbaka och med det glädje, energi och hälsa!

Tänk vad näring kan göra. 🙂

Sedan 2012 har jag utökat min verksamhet och jobbar nu även med PM – FitLine och våra otroliga produkter i mitt företag Hela Människan i Utveckling. Jag har fortfarande kvar min verksamhet som psykosyntesterapeut, min mottagning på Atlantis, några dagar i veckan. Så mycket jag fått i livet så kan jag inte vara tyst utan vill ge andra chansen att få ge kroppen näring.

Elisabeth Gräns
elisabeth.grans@iutveckling.se
http://www.6099834.go4pm.com

IMG_3579

Min historia i punkter:

 • Sjuk -99
 • Och hela den resan … som varade i över 12 år
 • Under vägen hade jag min underbara familj, väninnor som ”bar mig” och mina djur som fanns med och var ett viktigt stöd hela resan. 🙂 ❤
 • Artrosen – värken , låg – lägre än någonsin – värk , kunde inte gå längre sträckor, inte sova pga värken, och alla hjärnskador var fortfarande kvar. Kunde inte vara bland mycket folk, inte flyga, inte köra bil inte gå på bio, inte vara i stora affärer, inte lyssna musik, jag kunde inte läsa från pc, inte tv, inte många människor, livet var utbytt från det aktiva till hästar, qigong, meditation och små korta stunder läsning i skön fåtölj om huset var helt tyst.
 • Mitt driv hade gjort mig sjuk, nu gällde det att finna ett nytt sätt att förhålla sig till livet.
 • FitLine 2011, februari skrev jag in mig
 • GMP, hmm, ja det känd jag ingen från Astra och det var det, GMP, som fick mig att pröva FitLine efter alla år mad andra produkter var jag luttrad. Prövat olika alternativa i 5 år, hade gett upp.
 • Men detta var något annat, gav det en chans, TACK Chatta och Anna som drev på mig.
 • 3-4 månader värken i händerna försvann.
 • 7-8 månader, värken i höfterna gav vika.
 • Blev piggare, kunde var med social och följa med i samtal.
 • Kunde var med på aktivitet en dag utan att behöva vara själv nästa.
 • 2 år, huvudet och tydlig läkningsprocess igång, gått från 30 % arbetsförmåga i över 10 år till kanske 80% nu efter 4 år med FitLine. Visst har jag fortfarande en viss känslighet kvar och får vara lite försiktig med tiden vid datorn.

De produkter jag ätit kontinuerligt är: Optimalsetet som jag kompletterade efter ett år med Heart Duo och ProShape Amino. Det var då jag började märka förbättringarna i hjärnan. Dessutom tar jag Gelenkfit, ett par skopor per dag. Utöver det använder jag ofta den ny FitnessDrinken när jag tränar och många extra skopor Activize vid golfspel, ridning och bilkörning, och även när jag sitter och jobbar vid datorn känner jag att jag kan behöva fylla på med B-vitamin och tar då extra Activize.

193

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Alternativa läkemedel och behandlingar, Näringstillskott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s