Ny bok – Nytt bröd, naturligt glutenfri nyhet i september

Här är det fullt upp med jobb, inskolning på nya fritids/skola, ett par sommarlovsveckor, packning för flytt med mera men jag ramlade över detta boktips och vill dela med mig!🙂

Nytt bröd – Baka gott utan gluten

av Jessica Frej, Maria Blohm (inbunden, 2013)

179 kr på Bokus, med preliminärt utg.datum: 2013-09-06

Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer.

Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt.

Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!

Nytt bröd - Baka gott utan gluten (inbunden)

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Autismdiet och kosttillskott - recept - råvaror - tips och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s