En enda sammanfattande mening till dig som precis börjat ifrågasätta vaccinering och känner dig osäker

Hittade detta citat på en hemsida för djurägare som jag vill dela med mig av för jag kände att äntligen en förkortad version av vad jag utgick efter som färsk på området att ifrågasätta vaccinerna, och som jag råder andra uppvaknande att gå efter medan de informerar sig allt vad de kan, avvakta, läs på … den logiska försiktighetsprincipen i bara två korta meningar:

We understand vets are frightened because they have seen animals die and suffer from preventable disease.  Vaccine-induced diseases are also deadly and they are also preventable.

Samma gäller för oss människor, i synnerhet föräldrar, i en enda mening:

Vaccininducerade sjukdomar/skador är också dödliga och de kan också förebyggas.

Fortsatt reflektion:

Däremot förebyggs inte sjukdom av vacciner och dagens läkare i västvärlden har sannolikt inte sett många människor dö av de sjukdomar vaccinerna påstås motverka, de utrotades nämligen nästintill totalt före vaccinerna introducerades och flera av dessa sjukdomar fick de flesta människor utan större besvär eller med bestående men.

Vi har det bättre och bättre (?), utvecklingen går framåt (?) på sjukvårdsområdet och läkemedelsforskning (?) … men vi blir sjukare och sjukare, alltfler lider av nya sjukdomstillstånd och medicineras ibland säckvis från barndom, livet igenom.

Kan det ligga något i detta att man (Läkemedelsindustrin – med det högst falska namnet för verksamheten) i och med att vacciner togs fram lyckades med en fantastisk affärsidé – att inte längre bara ha de tillfälligt sjuka som kunder, utan plötsligt blev varenda människa en stabilt psykiskt beroende kundkrets via skrämselpropaganda, mutor och forskningsfusk, friska som sjuka, vid fler och fler tillfällen och livet igenom?

Härmed blir hela befolkningen allt sjukare via vaccinernas skadeverkningar, och därmed storkonsumenter av nästa medel, och nästa och nästa och nästa för varje ny ”biverkning”/förgiftning/kemisk obalans.

Ju sjukare (=desto lägre energinivå, motivation och ork) befolkning, desto mindre motstånd … men idag har vi kommit till den punkt att många blivit så sjuka, att våra barn mår så fruktansvärt dåligt och inte fungerar utan skadliga kemiska preparat (inte sällan dödliga narkotiska) i långt förbi alarmerande antal … att en naturlig rörelse och riktning formats. På några år har informationsflödet exploderat av en ny kraft, viljestyrka och medvetenhet, megaindustrierna avslöjas gång på gång och budskapet om hur vi kan självläka från de flesta sjukdomstillstånd och krämpor på naturligt vis flödar.

Allt fler ifrågasätter vad vi från livets start blivit lärda att lita blint på, och tar ansvar över sina liv, sina barns liv, även över sina medmänniskors och moder jords välmående – vi är alla sammankopplade, hälsa och välmående är en helhet större än där min kropp till synes slutar, det går långt utanför min biologiska familj och vänner.

Och vi … vi är i princip alla idag levande människor. De som en tid låtits styra på jorden genom att  medvetet manipulera och orsaka skada på allt levande, de är ett par få procent av hela världens befolkning.

Jag är inte för liten för att göra skillnad och du är verkligen inte för liten för att förändra både dig själv och hela världen – vad skulle hända om alla insåg sin styrka och enormt viktiga del i helheten, och agerade utefter denna insikt?

Varje handling i rätt riktning, när vi är tillräckligt många … oj vad spännande det är att leva nu idag, paradigmskifte i full process!

Sunrise-Space-earth

1909 New York Press, January 26,1909 publishes a report by W.B. Clark which states,

Cancer was practically unknown until cowpox vaccination began to be introduced. I have seen 200 cases of cancer, and I never saw a case of cancer in an unvaccinated person.

Fler intressanta citat här och här … och givetvis alla artiklar publicerade på siten www.vaccin.me

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Alternativa läkemedel och behandlingar, Autism - och liknande tillstånd/syndrom, Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s