Nyheterna idag: Vaccinexperter jäviga + namninsamling mot vaccinationstvång

SVT – Jäv vid beslut om vaccin

Socialstyrelsens generaldirektör:”Det låter bedrövligt”

Hm varför låta så förvånade, detta är ingen nyhet absolut inte för myndigheter med insyn eller ens för dem som har tillgång till att läsa nyhetsartiklar i tidningar eller på internet. Det är vardagsmat att dessa industrier lever på att köpa ”experter”, forskningsfusk, mutor, mörkande av biverkningar mm de har medlen och berörs inte av återkommande mångmiljardbelopp i  böter – och myndigheterna låter detta fortgå.

Nu ligger det dock i tiden att människor börjat vakna upp och ”nyheten” får mer genomslag … vacciner är mycket giftiga, kan ge enorma skadeverkningar och orsakar många dödsfall, det finns inte heller några bevis på att de har effekt mot sjukdomar, däremot finns det många bevis på att de orsakar skrämmande sjukdomstillstånd.

Bara fem av experterna lämnade in en skriftlig jävsdeklaration, ifall de hade några kopplingar till vaccinindustrin. Tre av fem uppgav att de hade det. En av dem hade uteslutande kopplingar till det företag vars vaccin till sist valdes ut.

Det handlar i grunden om ett beslut värt mer än en kvarts miljard om året – frågan om alla flickor i årskurs fem och sex skulle erbjudas vaccin mot vissa typer av humant papillonvirus.

Den person på Socialstyrelsen som ledde vaccinarbetet säger till Svenska Dagbladet att han var medveten om att de tre hade fått betalt för upprepade uppdrag åt vaccinföretag men att det var de bästa experterna som fanns att tillgå.

De bästa?? Hur kan man ta sådana enorma beslut – och jag skiter fullständigt i den ekonomiska kostnaden – hur i hela jävla förbannade helvete kan man ta såna beslut och med alla medel göra påtryckningar, att hetsa föräldrarna, att direkt vända sig till och skrämma barnen till livet (ren förbannad hjärntvätt med hjälp av reklambyrå, I love me … den mest vidriga formen av kriminalitet?) för att de alla skall sprutas i detta obeprövade gift, med deras liv på spel. Detta vaccin är så extremt tvivelaktigt från start, utan säkerhet, utan minsta bevis på någon positiv effekt, dock med hemska biverkningar och många dödsfall redan i startskedet.

Pandemrix är redan bortglömt, eller så är denna industri (och myndigheterna så totalt styrda) så lukrativ och självsäker så det inte berör dem att en del i befolkningen vaknar till, de har ju alla resurser att ”vinna tillbaka (den blinda) tilltron”?

Är HPV-vaccin så viktigt att det ska vara gratis för flickor i årskurs fem och sex? Uppgiften att utreda och svara på frågan gick till en expertgrupp som Socialstyrelsen satte samman i november 2006.

För vaccintillverkarna innebar svaret årliga stabila beställningar och miljoner i skattepengar under lång tid.

Insynen i hur beslutet om HPV-vaccin togs är dock minimal, visar SvD:s granskning.

Socialstyrelsens offentliga dokument är väldigt få, knapphändiga och svårhittade på hemsidor och i diarier. Ingen arbetsordning finns, inga protokoll från några sammanträden, ingen samlad dokumentation över handläggningen och ingen förklaring till varför arbetet inleddes när det inleddes. SvD kan inte heller hitta någon motivering till hur och varför de externa personerna i expertgruppen valts ut.

I slutrapporten från 2008 handlar det om sex ”utomstående experter”, enligt ett annat dokument är de fem till antalet.

Läs hela grundartikeln med info om ”experterna” i SvD

Så experterna som propagerar för vaccin och som myndigheterna baserar sina beslut och riktlinjer efter – är köpta av megaindustrierna bakom preparaten … men vi har en verklig expert, en fantastiskt modig kvinna, läkare och forskare som inte mörkar den sanning hon upplevt på mycket nära, naket håll:

Vaccinet Gardasil sägs minska risken för livmoderhalscancer med 70 procent och ingår i det allmänna barnvaccinationsprogrammet. Men den före detta cancerforskaren Ann Charlotte Stewart menar att forskningen om vaccinet är bristfällig och kallar massvaccinationen för en tidsinställd bomb.

–Vi experimenterar med en hel generation, säger hon.

Läs hela artikeln på Kurera.se

* * *

Rekommenderad läsning – NU! NewsVoice rapporterar:

Prognos: Ny lag 1 januari 2013 kan leda till tvångsvaccination och rättsliga följder för ovaccinerade

Skriv på denna mycket viktiga namninsamling, över 5000 har snabbt signerat och lämnat kommentarer men vi vill nå ut till ALLA så sprid vidare så långt du kan:

Namninsamling för att stoppa tvångsvaccinering i Sverige

Det kanske inte ser ut så på ytan, utan som att man gör denna förändring av goda skäl … men med ovanstående nyheter och endast en gnutta fördjupning så ser vi att myndigheterna inte är här för att skydda befolkningen, för vår bästa hälsa, utan något annat, så detta är ett sätt att föregå utvecklingen och visa vad vi tycker.

Varför han man aldrig i offentlig regi eller i vaccinindustrins regi, gjort täckande studier för skillnader mellan vaccinerade och ovaccinerade gruppers hälsotillstånd?

Vår hälsa, våra liv, vårt ansvar!

 

 

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Autism - och liknande tillstånd/syndrom, Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nyheterna idag: Vaccinexperter jäviga + namninsamling mot vaccinationstvång

  1. Ping: SvD frågar: vem är redo att agera i Sverige? Jag undrar: hur vågar vi fortsätta bespruta våra barn i dagens informationssamhälle? | Urkraft – Mother Warrior

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s