Till kärnan – varför förgifta människor med vacciner?

Sanningen är att människor, från spädbarn till våra äldsta, skadas och dör hela tiden till följd av vaccinering (=förgiftning av en sammansättning av flera mycket skadliga ämnen), det kommer fram i ljuset mer och mer, allt fler fall erkänns och det är inte få fall som dokumenterats under åren – men ändock bara den yttersta toppen av isberget, så många förstår inte att anmäla (vaccin är ju frälsningen), om de vågar anmäla så ska det tas på allvar av läkaren och sedan även  behandlas av den mastodonstiska industrin bakom …

Krafterna bakom detta fenomen att förgifta människor jorden över, att hålla oss lagom sjuka livet igenom (med en del svinn/dödsfall) under förespeglingen av att vara hela mänsklighetens räddande ängel – är en av de starkaste på jorden, här finns alla resurser att styra vad massan ska tro på (vara blint övertygade om eller åtminstone inte våga göra annat även om magkänslan skriker att detta är fel – hjärntvätt, skrämsel eller tillintetgörande), via alla informationskanaler som finns tillgängliga. Internet har blivit en avgörande motvikt … men även här kan man styra en hel del så hållet sinnet öppet.

Detta är så oerhört svårt för oss att greppa, hur kan någon människa vilja göra andra ont så de kan göra personlig vinst – ett sådant kallblodigt rovdjur är väl inte människan som är begåvad med en stor hjärna, hög intelligens och förmåga till empati?

Eller, kan en människa eller flera tillsammans, faktiskt göra sådant – har inte det skett i alla tider, för makt och pengar? Betänk vad en ”vanlig människa” kan göra för egen vinnings skull, tänk sedan hur detta beteende kan gestalta sig hos den globala makteliten, med de ogripbart enorma resurser man förfogar över … vi kan faktiskt inte föreställa oss vidden av detta, för det vi får veta och vad som läckt ut ändå, är givetvis långt ifrån hela den obehagliga sanningen.

Länge leve alla modiga ”läckor”, det finns också människor som vågar ifrågasätta, som har rakryggade ideal, som går emot, som gör skillnad – och de blir fler och fler, starkare tillsammans.

Ett av de viktigaste ämnena idag att belysa, text lånad från vaccin.me.

Ny video avslöjar sanningen om natriumglutamat, kvicksilver och formaldehyd i vacciner

Visste du att Centers for Disease Control and Prevention (CDC) i USA öppet erkänner att formaldehyd, aluminium, MSG (natriumglutamat E621) och kvicksilver avsiktligt tillsätts vacciner? Var och en av dessa giftiga substanser orsakar bevisligen neurologiska skador, och mängden som finns i vacciner är mycket mer än bara ”spårmängder”.

Text: Mike Adams, Natural News / Översättning och sammanfattning: Linda Karlström

Det förklarar varför vacciner har konstaterats orsaka:

Kramper
Koma
Autism
Huvudvärk
Spontana aborter (missfall)
Infertilitet
Död

Vaccintillverkarna vägrar tillverka ”rena” vacciner åt allmänheten. Det brittiska kungahuset däremot får speciella ”rena” vacciner som inte innehåller några metaller. Samma gäller för den globala eliten. Kemikalierna är till för den stora massan. Oberoende av om det är genmodifierad mat, besprutad mat eller vacciner med kvicksilver och MSG, så blir allmänheten avsiktligt förgiftad.

Denna förgiftning strävar till att

1) alltjämt ha en kroniskt sjuk befolkning som göder läkemedelsindustrin och
2) minska populationen genom vaccininducerad infertilitet och aborter.

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Autism - och liknande tillstånd/syndrom, Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s