Dr Ann-Charlotte Stewart debatterar om vaccin + ”Efter sprutan” visas i SVT + Julerbjudande på boken Vaccinationer – Risker och skador

Dr Ann-Charlotte Stewart debatterar om vaccin med smittskyddsläkare i radio P4

”En som slutat vaccinera sig och sin familj är doktor Ann-Charlotte Stewart som efter en avhoppad virusforskarkarriär numera ägnar sig åt alternativa terapier. Onsdagen den 14 november mötte hon smittskydds- läkaren Arne Runehagen i en debatt om att vaccinera eller inte.”

Smittskydsläkarens stora groda:

Jag kan inte så mycket om kvicksilver men man säger ju att den mängden du får via vaccin är ju … mycket liten mot allt det övriga vi … utsätts via mat och så …”

Rakt ut i blodomloppet?

* *  *

Svt2 sänder den svenska dokumentärfilmen ”Efter sprutan” 28 november

”Fjortonåriga Emelie Olsson är ständigt trött men kan ändå inte sova på natten. För tre år sedan följde hon myndigheternas uppmaningar och vaccinerade sig mot svininfluensa. Strax efter drabbades hon och hundratals andra barn och unga av narkolepsi. Hur är det att leva med denna livslånga sjukdom? Och vem ska ta ansvar för att hon blev sjuk?”

Se trailer

* * *

Exklusivt julerbjudande för vaccin.me:s läsare och prenumeranter

Den nya boken ”Vaccinationer: risker och skador” blir en perfekt julklapp till alla som är måna om sin egen och sina barns hälsa.

Här får vi statistik som berättar om alla biverkningar våra vanligaste vaccin är förknippade med (källa vaccintillverkarna själva) och om de senaste rönen och teorierna i sammanhanget.

Vi ställs inför frågorna: Hur objektivt kan Läkemedelsverket vara?

Vad krävs för att ett vaccin ska godkännas? Och vi bjuds in bakom kulisserna, till spelet om marknaden och pengarna.

Här ryms vaccinprogrammen mot barnsjukdomar, men också den ökade vaccineringen mot influensa, livmoderhalscancer, hepatit A och B, pneumokocker, rotavirus och så vidare. Och stelkramp, difteri, polio förstås.

Författarna tar också upp de sociala skyldigheterna och den konstruerade hotbilden att det skulle vara osolidariskt mot samhället och mot alla vaccinerade att inte vaccinera sitt barn.

Med kliniska förklaringar fastställs varför ett ovaccinerat barn aldrig kan skada eller förvärra för ett vaccinerat barn.

Personligen önskar jag att den här översättningen (med initierat förord av Karlström) inom kort finns tillgänglig i så gott som alla svenska hem.

Läs mer om erbjudandet på vaccin.me

Hela recensionen på Sourze

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Autism - och liknande tillstånd/syndrom, Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s