Paradigmskifte i synsätt – Inte handikapp, inte funktionshinder …

Personligheten autism är helt enkelt ett sätt att fungera på, ett fantastiskt vis under rätt förutsättningar!

Dessa personer är ofta känsliga på flera områden, så även fysiskt. Så när de utsätts för belastningar uppstår skador, snabbare och mer kraftfullt än för många andra människor – dessa skador räknar modern sjukvård in i diagnosen, som de påstår är en obotlig medfödd hjärnskada. Hjärnskador finns ofta med i bilden men då orsakad av vacciner och andra skadliga påfrestningar, som endast har med genetik att göra då giftskadan ärvts från föregående generationer.

När vi avlägsnar de belastningar vi kan (skadlig kost, kemikalier av olika slag, stress mm) och tillsätter läkande faktorer (anpassad kost, effektiva näringstillskott, rätt miljö och förhållningssätt mm) – då låter vi den fantastiska personligheten blomma fullt ut, och det finns inga gränser för vad dessa otroliga individer kan åstadkomma på jorden. ♥

Bild lånad från Facebookgruppen ”Always Unique Totally Intelligent Sometimes Mysterious
Operativsystem enligt Wikipedia.

Diagnoser kan ge förståelse och ska inte vara till för att stämpla och sätta etikett på människor.

Har man dessa så kallade neuropsykiatriska diagnoser m.fl. så innebär det bara att man fungerar annorlunda – jämfört med normen. Så diagnosen blir ett sätt att förklara detta, för dem annorlunda sätt att fungera – och för dem som har diagnosen som inte passat in i mallen, som känt sig dumma, konstiga och utanför.

Dessa känsliga personer skulle fungera ”perfekt” i en gynnsam miljö – den miljön är väldigt sällsynt idag, dagens samhälle är inte människovänligt, dagens samhälle har ADHD, dagens samhälle är stress, är förgiftat och inriktat på exploatering av människa, djur och natur.

Paradigmskiftet är essentiellt för vår överlevnad … inte bara på ett område utan övergripande.

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Autism - och liknande tillstånd/syndrom, Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s