Apor utvecklar autistiska symtom efter standarddoser av MPR och andra vaccin

Länkar till min artikel hos NewsVoice, vill nå ut så mycket som möjligt i detta ämne och vill inte att mina bloggläsare ska missa!

Apor utvecklar autistiska symtom efter standarddoser av MPR och andra vaccin

Väl synkad nyhet tillsammans med nya domstolsbeslutet i Italien.

Kommentarer från diskussioner om båda nyheter:

”Inte ett ljud i media … märkligt? Utvecklingen smyger sig på, snart kan de inte längre tysta ned sanningen. Men först kommer Italien och andra länder med integritet anklagas för att vara underutvecklade, citerar en vän som spann vidare: ”Eller att ha använt ett annat vaccin än det vi har i Sverige – eller från en annan tillverkare/serie/- ja vad som helst… OCH garanterat att Sverige ”vill vänta och se om det finns fler skadade innan vi ev. ändrar våra rekommendationer””

Ja inte ens den uppenbara Pandemrixskandalen kunde stoppa vaccineringen (i stolta Sverige) under utredningen som givetvis tog sin tid och många fler offer kunde skördas, och efteråt tyckte man att vuxna ändå skulle spruta i sig det som förstört barns hela liv.”

”Alltid vill man komma fram med alla andra möjliga orsaker – eller låta det vara något förhöjt i mystik såsom vid sannolikt många fall av ”plötslig spädbarnsdöd” – än just vaccinerna, även då det är studerat och tusentals skador och dödsfall dokumenterade – varför?

Industrins varför är uppenbart … och de har lyckats otroligt väl med sin agenda, även om det knakar i fogarna nu och folk VAKNAR! :)”

De kan fortfarande sopa dem (skadorna) under mattan men hoppas Italien ändå öppnat upp för andra länder och till slut faller läkemedelsmaffian!

Tobias skriver: Om de inte använder kemikalier som de vet är skadliga för människor så skulle det inte behövas göras några djurförsök… Då de bara är ute efter att lägga gifterna på ”rätt nivå”.

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Autism - och liknande tillstånd/syndrom, Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Apor utvecklar autistiska symtom efter standarddoser av MPR och andra vaccin

  1. Achilles skriver:

    Det mest intressanta är att nyheter som dessa aldrig når media i stort sett. Men jävlar vad viktigt det är att uppdatera ”lets dance” eller fiaskot i VM eller den klassiska ”De tjänar mest där DU bor”
    Kul att vi hittade en intressant blogg som inte bara handlar om smink och kläder utan om något som faktiskt mer borde söka efter. Keep up the good work / Paret Hårdrock

    • urenergi skriver:

      Vad är Let´s dance?? ;)Tack så mycket för härlig feedback, verkligen motivationshöjande att möta allt fler vakna medmänniskor – keep on rocking the world! Ruska om de sovande och avsätt dem som förmedlat, distribuerat och injicerat sömnmedlet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s