Italiensk domstol: MPR-vaccin orsakar autism – Myndigheterna erkänner kopplingen, men ersättning ges ej pga att vaccinet är frivilligt

Det är frivilligt att vaccinera sig … detta kan ju diskuteras, vi tar dem inte under pistolhot men efter total hjärntvätt och ständig propaganda, skrämsel och lockande. Ifrågasätter du blir du hånad, tillintetgjord eller lynchad. Lite som med yttrandefriheten, du får säga vad du vill men ingen vågar göra det i rädsla för de psykologiska straff som medföljer om man uttrycker något som går utanför normen, utanför de tydliga korrekta ramarna – vissa ämnen bevakas med taggtråd, andra med elstängsel och vid de grövsta övertrampen exploderar ditt huvud via en sprängladdning runt din hals (jo jag tittade en del på film förr).

Artiklar (med vidare länkar):

The unnamed child received the vaccine in March of 2004 and on returning home immediately developed adverse symptoms. During the next year the child regressed, receiving the autism diagnosis one year later and is now 100% disabled by the disease.

Italian court rules MMR vaccine did trigger autism

Italian court rules MMR vaccine caused autism

Italy – Court Holds MMR Vaccine Causes Autism II – Initial English Summary

Italian Court Links MMR vaccine to autism

Och givetvis är det tyst i mainstream media, det är via bloggar, hälsonätverk och hemsidor vi får denna information – i  Sverige har vi även nyhetssiten vaccin.me som en fyr i mörkret:

Italiensk domstol fastslår att MPR-vaccin orsakat autism

Linda Karlström skriver:

Domstolen i Rimini, Italien, bifaller föräldrarna till ett autistiskt barn och kräver att hälsoministeriet betalar ersättning.

De första autistiska symptomen uppkom samma dag som barnet vaccinerats mot mässling, påssjuka och röda hund (mpr). Barnet fick diarré och blev ängsligt. Detta åtföljdes snabbt av fysiska och psykiska försämringar. Efter några år hade barnet uppnått en 100-procentig invaliditet. Flera specialister har bekräftat sambandet med mpr-vaccinet.

* * *

Vakna – agera – i flera fall är förloppet så här tydligt, men i de flesta fall kan utvecklingen pågå under ytan en tid för att sedan blomma ut i de synliga symtomen, ibland förekomna av andra sjukdomstillstånd tex vanliga öroinflammationer. Sjukvården står handfallna och man förnekar alla kopplingar till vacciner … men nu är guldkalven redo för slakt kan jag säga!

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Autism - och liknande tillstånd/syndrom, Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Italiensk domstol: MPR-vaccin orsakar autism – Myndigheterna erkänner kopplingen, men ersättning ges ej pga att vaccinet är frivilligt

 1. Ping: Apor utvecklar autistiska symtom efter standarddoser av MPR och andra vaccin | Urkraft – Mother Warrior

 2. I was _asked_ to give autism to babies in the third world.

 3. oakfarm skriver:

  Sådana här blogginlägg gör mig ledsen. Du vet mycket väl att studie, efter studie, efter studie, inte har hittat något samband mellan ovannämnda trippelvaccin och autism. Ändå fortsätter du ni inom antivaiccinrörelsen.

  Dessutom kränker ni oss med autismspektrumstörningar, jag kan citera Landon Bryce http://thautcast.com/drupal5/: ”Det är svårt att vara vänlig när du ser mig som ett misslyckat medicinskt experiment”.

  http://oakfarm.wordpress.com/category/provaccin/

  • urenergi skriver:

   oakfarm nu gör du mig ledsen – min son har autism, jag har sannolikt en högfungerande variant och likaså min pappa, därav mitt brinnande intresse av att finna och sprida sanningen. Nä, jag blir faktiskt inte ledsen över att du anklagar mig för en massa felaktigheter utan att veta något alls om mig (hade du följt bloggen skulle du ha vetat en del åtminstone och inte skriva så som du gör) utan jag förstår att du inte förstår, och jag tycker det är synd att man söker kränkningar på det viset. Kränkningen ligger i din tolkning och uppfattning, inte hos mig.

   Det är svårt att vara vänlig när storindustrin medvetet förgiftar, skadar och dödar människor jorden över för att fylla sina feta plånböcker.

   Jag kan dock vara vänlig mot dig och kort förklara min syn på saken (som redan gjorts otaliga gånger i bloggen), autism har en ärftlig faktor, det är ofta uppenbart och jag hyllar det sättet att fungera på … idag när jag mår bra så är jag glad och stolt över mitt annorlundaskap, min lilla pojke är helt otroligt fantastisk i sitt superspeciella annorlundaskap, vilka djupt kloka och magnifika funderingar och idéer – det är så kallade autister och ADHD-personer mfl som driver utvecklingen framåt och som förändrar världen. MEN med denna ärftliga faktor så är vi också än mer känsliga för de belastningar som vi utsätts för, så massivt och från alla håll idag. Förr var vi kanske fattiga, levde trångt, smutsigt och med näringsbrist pga av brist på mat etc men idag är vi sjuka pga av förgiftning, stress, onaturlig och näringsfattig föda mm.

   Med denna känslighet plus olika belastningar, i synnerhet vacciner, utlöser många symtom, orsakar skador som inte automatiskt är en del av det annorlunda (jmf med normen) fungerandet. Så många, däribland min pojke, läker med anpassad kost, effektiv näring mm ut alla de negativa sidorna som sjukvården lägger in i diagnoserna autism, ADHD mfl såsom ständiga och ihållande utbrott, bristande ögonkontakt, kommunikationsproblem, smärtokänslighet – mycket via läkning av mage/tarm och tillförsel av näring som kan avgifta, läka och bygga upp. Stort område som jag skriver mycket om och talar gärna om men pga tidsbrist får du en förklaring i kortform här, och jag hoppas du hänger med i vad jag vill förmedla ändå.

   • oakfarm skriver:

    Jag såg att du har en autistisk son, du kanske har sett, eller tycker dig ha sett att din autistiska son reagerade dåligt på ett vaccin. Men det gör dig inte till expert på autism. Du länkar till generationrescue och du försvara Andrew Wakefield (som utsatte barn för smärtsamma och onördiga ingrepp) och Jenny Maccarthy, jag kan inte se det som något possivtivt för autistiska, tvärrt om.

    Ps. om man försvarar evedensbaserad medicin online, får man ofta kommentaren att man är köpt av läkemedelsindustrin. Om någon tror det, kan jag berätta att jag som lekman är skeptisk till generös användning av s.k. antipsykotiska läkemedel, bl.a. till autiskta.

    Pps. Jag tror inte folk ska ta medicinska råd, tex om vaccin, från bloggar. Fråga din läkare om råd, inte en bloggare. Och bla av den anledningen tänkte jag lämna diskussionen. Den andra anledningen är att diskussionen är för frustrerande och deprimerande, för mig.

   • urenergi skriver:

    oakfarm du gör helt rätt i att lämna en diskussion, eller borde kanske inte ha startat en, då du gör dig själv frustrerad och deprimerad.

    Ska du uttala dig om mig eller vad jag skriver så är det bäst att du läser vad jag skriver. Jag har inte enbart kunskap och erfarenhet av min egen son, jag är djupt insatt på området men har aldrig heller påstått mig själv vara en expert.

    Jag länkar till många olika källor och har gjort klart att jag sprider information som jag finner intressant och som ej får utrymme i den köpta mainstream mediaapparaten, sedan är det upp till var och en att läsa, läsa vidare och bilda sin egen uppfattning. Jag delar även mina funderingar och ingen är tvingad att hålla med mig, likväl som ingen är tvingad att läsa det jag delar – gillar man inte min blogg, läs den inte.

    Min åsikt är att det gynnar ALLA att ta reda på orsakerna till varför vi blir sjuka, varför vi mår dåligt, varför autism, ADHD, allergier, hjärt- kärlsjukdom, cancer, depression etc ökar så explosivt – och varför man vill medicinera människor livet igenom med otaliga medel. Det gynnar ALLA att få veta vad alla kemikalier och gifter vi ständigt utsätts för, gör i våra kroppar. Jag skriver om helhetshälsa och vägar till att må som bäst, så friska och starka som möjligt.

    Jag vet inte vem du är eller vad din koppling till läkemedelsindustrin är, men köpt eller icke så är största delen av befolkningen kraftigt förda bakom ljuset av läkemedelsindustrin ja.

    Jag har aldrig påstått att människor ska ta min blogg som medicinsk rådgivning, detta är återigen något du föreställt dig precis som du föreställer dig kränkning i att jag sprider information om att vacciner skadar – vi tolkar saker mycket olika. Det gör mig dock glad att du är skeptisk till användningen av antipsykotika (du har väl läst om Risperdalskandalen, en av alla otaliga fall där Läkemedelsindustrin använt skumraskmetoder och får böta miljardbelopp).

    Jag tror som sagt att vi tolkar saker väldigt olika, även om vi sannolikt befinner oss i samma spektrumtillstånd och båda vill väl … 😉 Hur det än är så önskar jag dig allt gott. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s