Ett av 88 barn diagnosticeras nu med autism – skolmedicinen förnekar alla samband med vaccinationer

Autismen ökar oerhört snabbt. Läkarna (Läkemedelsindustrin) förnekar alla samband med vaccinationer, men det gör inte Donald Trump!

Video: Donald Trump hävdar att autism orsakas av vaccin (på autism awareness day) och förmedlar nära egen erfarenhet, flera fall!

“I’ve seen people where they have a perfectly healthy child, and they go for the vaccinations and a month later the child is no longer healthy. It happened to somebody that worked for me recently. I mean, they had this beautiful child, not a problem in the world, and all of the sudden they go in and they get this monster shot.”

Ja de får ju ett antal fler vacciner i staterna också, så skadorna bör kunna bli tydligare. 😦

”You ever see the size of it? It’s like they’re pumping in — you know, it’s terrible, the amount. And they pump this in to this little body and then all of the sudden the child is different a month later. I strongly believe that’s it.”

Tyvärr säger Trump också att ok, vaccinera men inte i de mängderna och allt samtidigt. Jag tror han inser att de är oerhört skadliga även i någon mindre mängd och antal (vi har ju ökningar av autism och andra vaccinrelaterade tillstånd i andra länder där vi har färre vaccin), men det är nog för hard core och kanske ödesdigert även för en man i hans position att gå hela vägen. Tack för detta viktiga bidrag Donald!

Det är ju toppen att det finns höjdare som vill och vågar träda fram för sanningen, mot jättarna … hoppas verkligen fler gör det så fler kan vakna till, som sagt, många tror ju fortfarande först och främst på styrd media, okunniga läkare och publicerade fuskstudier som megaindustrin betalat för att få fram – före insatta eldsjälar som ofta är läkare och forskare med stor insyn, kunskap och erfarenhet.

Nu kör vi full fart framåt, från gräsrotsnivå till modiga kändisar! 😀

Autism har ökat med 78 % sen 2007: Världsautismdagen 2 april

MyNewsDesk 2012-03-30

Lagom till Världsautsimdagen den 2 april presenterar amerikanska ”Centers for Disease Control and Prevention” nya siffror för förekomsten av autism. I USA har i dagsläget ett av 88 barn en diagnos inom autism-spektrat. 1 av 54 pojkar. Ökningen sedan 2007 är 78 %.

– Autism är redan ett stort samhällsproblem och det ser ut att eskalera snabbt, säger Sigrid Katzler, ordförande i föräldraföreningen BAN! (Behandla Autism Nu!). Vi i BAN! anser att Svensk sjukvård måste bli bättre på att utreda eventuella medicinska bakomliggande problem i varje unikt fall. I dagsläget söker många föräldrar läkare utomlands för att få rätt behandling till sina barn. Vi efterlyser också aktuella siffror för hur stor förekomsten av autism är i Sverige idag.

Den konventionella synen på autism är att det är en störning i hjärnan som leder till ett livslångt funktionshinder. BAN! anser med stöd i forskning att det många gånger finns behandlingsbara orsaker bakom de autistiska symptomen, och att dessa bör utredas med noggrannhet och därefter behandlas för att individen ska ha möjlighet till optimal utveckling.

Den nya rapporten från ”Centrers for Disease Control and Prevention”: http://www.cdc.gov

Länkar till forskning, forum för föräldrar och mer information om BAN! på www.behandlaautism.nu

BAN! (Behandla Autism Nu) är en ideell organisation bildat av föräldrar till barn med Autism i Sverige som arbetar för att vidga synen på orsaker till autism och behandlingsmetoder för autism.

Föräldrar till barn med diagnoser inom autism-spektrumet får oftast höra att autism är ett obotligt och livslångt funktionshinder. En sanning som stämmer dåligt med dagens vetenskap.

Förnekelse av biverkningar i vaccinets spår

vaccin.me 2012-04-02

Fallen av autism och andra immunologiska sjukdomar bland vissa särskilt sårbara människor, bara ökar. Allt fler erkända specialister ifrågasätter säkerheten av massvaccination. Trots dessa allvarliga biverkningar fortsätter läkemedelsföretag, läkare och myndigheter att sticka huvudet i sanden och vägrar inse ett allvarligt problem. Ämnen i vaccin leder i vissa fall till toxicitet och är ett mycket oroande folkhälsoproblem.

VACCIN & BIVERKNINGAR – vaccin.me

VI SAMLAR RAPPORTER OM VACCINATIONSSKADOR OCH INFORMERAR ALLMÄNHETEN OM RISKER MED VACCIN

Skicka gärna in din berättelser om hur du drabbats av vaccinbiverkningar.

Det räcker med att du misstänker att vaccinet orsakat problemen – sambandet behöver inte vara utrett eller bekräftat.

Om det är många som drabbats av samma sak blir det lättare att få den exakta orsaken utredd.

Vi publicerar din berättelse på Vaccin.me.

Mamma Urkrafts berättelse är på gång, den finns redan här i bloggen men behöver uppdateras … nej jag kan inte bevisa något men med den kunskap och erfarenhet jag besitter i dag ger mig själv övertygelsen om att vaccinerna haft en väsentligt om inte övervägande roll i att min son plötslig blev instängd innanför en tjock mur man kallade autism.

Jag möter många människor som bär på liknande berättelser, även vuxna som kanske för första gången vågar yppa att de är övertygade om att deras egna skador uppstått pga av vaccinering …  de viskar fram det, för det är inte rumsrent eller korrekt att påstå något sådant – moderna tidens häxjakt?

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Alternativa läkemedel och behandlingar, Autism - och liknande tillstånd/syndrom, Autismdiet och kosttillskott - recept - råvaror - tips, Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s