Sanningen blottläggs, då ökar industrin tillsammans med myndigheter propagandamaskineriet – vill införa nya massvaccineringar med nya vaccin

Det är så mycket information nu att det är svårt att sålla, vilket är UNDERBART – sanningen flödar, men jag har inte möjlighet att sammanställa allt utan kommer länka till ett antal viktiga inslag i detta inlägg.

Jag hoppas och önskar att så många som möjligt tar till sig alla information som nu kommer upp i ljuset, om vaccinets skadeverkningar och om läkemedelsindustrins metoder och lögner, samt myndigheterna som dansar efter storindustrins pipa.

Jag har inte gjort ett gediget arbete med att få till ett snyggt inlägg utan jag vill få ut informationen och hänvisa till källor som är seriösa och där viktig och belysande information finns samlad – såsom hos vaccin.me, så att de som önskar mer enkelt kan söka sig vidare.

* * *

Först vill jag informera om två kommande föreläsningar:

Ann-Charlotte Stewart, doktor i medicinsk genetik och före detta cancerforskare, föreläser om vaccinfaran

Vad är vaccin egentligen och behövs det? Vad innehåller sprutorna och vad gör de med min kropp? Behöver vi vaccin? Hur fungerar vårt immunförsvar? Hur bygger man upp ett starkt och friskt immunförsvar? Hur skyddar man sig bäst mot att virus, bakterier och andra mikroorganismer attackerar kroppen?

Torsdagen den 23 februari 2012, kl. 17.30 – 20.30

Hantverkshuset, Engelbrektsgatan 6, 1 tr, Örebro

Entré: 120 kr inkl. fika

Anmälan/info: 0733 597 348 eller till l.lundmark1@tele2.se

* * *

Vacciner – för vems bästa? (Åland)

Med jämna mellanrum så ifrågasätts vacciner i media och i folkmun och det pågår en ständig kamp mellan läkemedelsförespråkare och alternativmedicinare i denna heta fråga. Kom och lyssna och ställ frågor under några timmar denna kväll till Theresia Henriksson som har ägnat flera år till att informera sig om vacciner.

Lördagen den 10 mars 2012 kl 10.00 – 15.00

Anmälan sker till Nina Sjöholm mobil +358 40 540 95 68

hem +358 18 15432 senast 8 mars.

* * *

För er som är precis i början av era funderingar och inte vet vilken information ni ska börja med i detta hav så rekommenderar jag fortfarande först och främst Linda Karlströms föredrag på enkel svenska, i ett tidigare inlägg har jag sammanställt delarna.

Nästa steg är att börja prenumerera på NewsVoice nyhetsartiklar samt kika igenom och prenumerera på sidan vaccin.me, här skriver många kunniga och väl insatta författare om tex:

Värt att veta om Gardasil och livmoderhalscancer

Det finns massor av information om livmodershalccancer och kring vaccinerna som påstås fungera som skydd mot detta – läs på och gör ett informerat val innan du låter dig eller ditt barn vaccineras!

Sök även i min blogg för fler inlägg i alla dessa ämnen. Tex ett om hur industrin använt felaktiga siffror för att marknadsföra sitt vaccin, samma farligt felaktiga siffror använde man nu i senaste numret av mitti lokaltidning (s 12). Om samma läkemedelsföretags böter på 3 miljarder dollar, för falsk marknadsföring av annat ”läkemedel” – och det är samma gällande hela den stora läkemedelsindustrin.

* * *

Angående den påhittade svininfluensapandemin, vaccinationshetsen och skadorna som kom tydligt upp i ljuset när så många vaccinerades samtidigt.

De andra pytsas ut hela tiden och skadorna är lättare att vifta bort, sopa under mattan, mörklägga …

På Nyhetsmorgon -Ida Andersson blev sjuk av vaccinet (tv4 Play)

Ida är bara en av  många som skadades rejält av Pandemrix, och det har faktiskt varit större artikelserier i några dagstidningar på sistone, googla t.ex. Aftonbladet + vaccin (nej den tidningen är inte bästa nyhetskällan men man kan läsa, sålla och söka sig vidare).

* * *

Nu förbereder Sverige för NY massvaccinering och letar nytt ”pandemivaccin”

Nu lägger man i en högre växel, för nu ska förtroendet för vaccin återupprättas och alla tror och följer stat och myndigheter i vårt land? Så rekommenderar myndigheterna massvaccination på massvaccination på massvaccination (läs: använder skräckpropaganda som blåses upp i media, inom sjukvård, barnomsorg – överallt) – det måste ju vara säkert om våra kära verk och sjukvård sätter upp lappar om att nu är vaccinet här – skynda dig att få din GRATIS dos och skydda dig mot ondo.

”Sverige har återigen gett sig ut på marknaden för att köpa pandemivaccin. Socialstyrelsen fick uppdraget redan i oktober men än har inget hänt. De känsliga frågorna om miljonlagren av oanvända vaccindoser och pandemiläkemedel är fortfarande olösta.

De konkreta påminnelserna om 2000-talets två pandemilarm hittills är högarna av oanvända vaccindoser efter svininfluensan och av antivirusläkemedel – främst Tamiflu – efter fågelinfluensan, gömda i hemliga lager. De har köpts för avsevärda mängder skattepengar, cirka 660 miljoner tillsammans. ”Motsvarar omfattande ekonomiska värden”, som socialminister Göran Hägglund uttrycker saken.

Problemet är att samtliga dessa doser har en begränsad livstid. Hållbarhetstiden går ut och då kan de inte användas alls.

Redan har till exempel flera länder börjat bränna upp miljontals vaccindoser efter svininfluensan.

Vad gäller vårt svenska vaccin – Pandemrix – riskerar doserna att bli för gamla under de närmaste åren. Därför har regeringen gett Socialstyrelsen i uppdrag att ”ingå avtal med en eller flera vaccinproducenter om pandemivaccin.” För att klara jobbet ska Socialstyrelsen få 2,3 miljoner för åren 2012 och 2013.”

Läs hela artikeln här.

MU: Riskerar att bli för gamla?? Det är väl så att vaccinet skadar och dödar och inte borde ha köpts in från början för våra skattepengar??

Det finns inget som visar på att vaccinet ens var verksamt mot det som påstods, utan det enda som framkommit tydligt är att man hittat på en pandemi med en ofarlig influensa (mildare de vanliga årstidsinfluensorna) och vaccinerade med ett experimentvaccin som orsakade enorma skador – människoliv har återigen offrats för läkemedelsindustrins vinnings skull.

Man gissar på att 6 liv ska ha räddats av Pandemrix som man gav till 60 % av befolkningen – hur kan man gissa sig fram till något sådant – och hur många liv har mer eller mindre förstörts av  vaccinet?

Ett vanligt år dör omkring 200 svenskar i influensa samt i relaterade komplikationer, 90 % är över 75 år.  Proportioner?

Flera av våra äldre insjuknar strax efter den vanliga årliga vaccineringen som de rekommenderats, i tex lunginflammation som är en vanlig komplikation relaterad till influensa, dödsfall verkar ej heller ovanligt men detta är inget som belyses eller så förklaras det med andra orsaker än sambandet med vaccineringen.

Fler artiklar om det svenska förfarandet:

”Läkarna måste inse att detta är politik och affärer”

När svininfluensan klassades som fullskalig pandemi var Sverige låst i planen att vaccinera hela befolkningen. Utåt var alla överens, men SvD kan avslöja att det gjordes invändningar inom myndigheterna. För över hundra barn har priset för Sveriges största vaccinationsinsats blivit högt – de kämpar med narkolepsin.

Massvaccinering räddade sex liv

* * *

Ifrågasätt och läs på (ej enbart industrins, i samarbete med sjukvård och myndigheter, propaganda) – för att kunna göra ett informerat val!

I en informationsgrupp på Facebook,  hittar du ett intressant dokument – be din läkare signera detta före vaccination (i detta fall för vaccinering mot livmoderhalscancer med dokumentet kan anpassas till alla former av vaccin).

Tillägg, ny artikel idag:

Smittskyddsläkaren vill se oberoende utredning

Svininfluensan fick samma effekter i Australien och Nya Zeeland, där ingen vaccinerades, som i Uppsala län där en kartläggning av influensan nyligen gjorts.

– Vi ser ingen skillnad alls i resultaten och kan därmed inte se att vaccinationen har haft någon effekt här, säger Staffan Sylvan, smittskyddsläkare i Uppsala.

”En medicinsk tragedi” är hans beskrivning av vaccineringens effekter.

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Autism - och liknande tillstånd/syndrom, Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s