Många visste direkt, andra inser år senare – Pandemin var ingen pandemi

Pandemin var ingen pandemi

12 augusti 2010 kl 03:00, uppdaterad: 17 augusti 2010 kl 18:14

PERSPEKTIV: SVININFLUENSAN

”Äntligen har WHO (världshälsoorganisationen) sagt vad alla väntat på länge. Svininfluensan är över. Vi befinner oss nu i ”den post-pandemiska perioden”. H1N1-viruset är inte längre det stora hotet.

Samtidigt avslöjas nya kontakter med läkemedelsindustrin.

(länk till tidigare artikel om dessa kontakter)

Det var den 11 juni förra året som WHO:s generaldirektör Margaret Chan slog fast att svininfluensan var en pandemi och de omfattande vaccininköpen och massvaccineringarna drog igång över världen.

I Sverige upphörde sprutandet i slutet av december och från februari har knappast ett enda fall av svininfluensan noterats i vårt land eller i Europa.

Ingen andra farligare våg av H1N1 (det ständigt upprepade hotet) har heller dykt upp. H1N1 har därför graderats ned till ett ”vanligt” influensavirus bland många andra som kan fortsätta att cirkulera ”under några år framöver” enligt Margaret Chan.

* * *

URKRAFT: Graderats ned? Jag läste snabbt på när första larmen kom och bara enligt de första sökresultaten på Google framgick det att detta inte var en influensa farligare än de vi redan hade varje år, men man trodde att fler kunde insjukna för att den var ny – det var ingen hemlighet att staten ville vaccinera för att slippa sjukskrivningar.

Det var alltså anledningen till att man försökte få hela befolkningen, i alla åldrar och tillstånd, att injicera  kvicksilver, formaldehyd mm i sina blodomlopp.

Ekonomi, inte hälsa och omtanke – men notan slutade alltså på 400 miljoner kronor enbart för vaccinet, de mänskliga offren går ej att mätas i pengar, så många liv totalförstörda.

Hur många människor läser på när trovärdiga Expressen och Aftonbladet sedan skiftar mellan hot om att vaccinet är slut, att man har lyckats klämma ett förmodat fall av död via ”svininfluensa” och förskolorna m.fl. sätter upp knallröda affischer om att NU FINNS DET VACCIN – GÅ TILL VÅRDCENTRALEN?

Men läkemedelsindustrin är alltid en vinnare och uppnådde ytterligare ett mål utöver den otroligt lyckade vaccinbluffen – fler människor i livslångt beroende av deras skadliga och narkotiska mediciner, pga vaccinskadorna.

Vad bryr de sig mer än att de lägger in en annan växel på propagandaapparaten – de fortsätter regera världen och våra liv utan repressalier (kännbara sådana åtminstone – i USA kan en vanlig man avrättas för struntsaker i jämförelse).

Varför sa en del länder nej till vaccin – jo för att det var oprövat och industrin bakom krävde ansvarsfrihet (kanske hade de också insikt i de livsfarliga ämnen som ingick i vaccinet?) – varför ringde inga klockor hos svenska myndigheter – Sverige som är så fantastiskt mycket bättre än andra. Yepp, jag är sarkastisk.

Enorma lögner … Kollektiv illusion … Masshysteri … Massvaccinering …

* * *

”WHO behövde ändå lång betänketid för att slutligen sätta punkt för pandemin. Det är inte svårt att ana varför. WHO står inför en rejäl förtroendekris som kommer att kräva omfattande pr-aktiviteter.

Kritiken mot FN-organisationen och för den delen också smittskyddsansvariga i olika länder som följt WHO:s riktlinjer har i bara vuxit i styrka. Det handlar om anklagelser för överdrifter, hemlighetsmakeri och mångåriga dolda relationer med vaccinindustrin.

WHO:s ursprungliga larm om minst två miljoner dödsfall i svininfluensan sätts mot det faktiska utfallet på 18000 döda i en värld där två miljoner människor dör i aids varje år och tre miljoner i tbc.

En pandemi som aldrig var en pandemi. Slöseri med enorma summor skattepengar och omotiverad skräck som spreds till befolkningen, slog till exempel en EU-utredning fast.

Den ansedda brittiska läkartidningen BMJ har krävt snabba insatser för att återställa förtroendet.”

* * *

URKRAFT – Ja nu är det bråttom att återställa maktbalansen så folket fortsätter sin blinda tro på läkemedelsindustrins lögner!!

De livsfarliga lögner som skadat och dödat miljontals människor jorden över och som ideligen avslöjas och beläggs med miljardbelopp i böter – den största kriminella verksamheten på jorden fortsätter obehindrat och alla organ som skall vara folket till hjälp gör allt för att bistå storindustrin.

ચિત્ર:A nurse vaccinates Barack Obama against H1N1.jpg

En god president föregår givetvis med gott exempel – offras han for the cause eller … bilden garanterar varken injektion eller innehållet i sprutan.

Men det finns väl ingen anledning till misstro – konspirationer är bara något som knäppgökar inbillar sig?

Och all reklam är sann … eller, hostmedicin på TV-reklamen igår och det var ju fastställt att dess funktion alltid varit en myt. Läkemedelsindustrin verkar dock alltid vara befriad från alla lagar, regler, restriktioner och straff.

* * *

”Det är nu detta arbete som WHO-ledningen måste ta itu med. Det första försiktiga steget togs redan när pandemilarmet blåstes av.

Då offentliggjorde WHO de tidigare så hemliga namnen på medlemmarna WHO:s viktiga katastrofkommitté.

Det är den som i realiteten bestämmer om och när en influensa ska klassas som pandemi med mångfacetterade effekterna inte minst för vaccintillverkarna och deras vinster.

Det visar sig nu att denna kommitté består av 15 högt uppsatta experter, varav fem (två amerikaner och tre britter) officiellt till WHO uppgivit att de har kontakter med och fått pengar från läkemedelsindustrin som personliga konsulter och/eller som mottagare av anslag.”

* * *

URKRAFT: Som terapeut ber jag om ursäkt för det oterapeutiska uttalande jag nu kommer att göra i ren affekt …

HUR I HELVETE KAN SÅ MÅNGA SÅ LÄTT SÄLJA SIN SJÄL – HUR LEVER MAN VIDARE MED SIG SJÄLV OCH VAD MAN ORSAKAT FÖR GIRIGHETS SKULL??

Jo jag vet ju, jag kan en hel del om människans psyke och varför vi gör som vi gör, men eftersom jag också är mänsklig så kan jag inte låta bli att då och då pysa ut dessa starka känslor. Det är så hemskt och så sorgligt.

Men jag tar återgår till tillförsikten och blickar mot förändringens horisont – vi är på väg!

* * *

”Effekten av denna kunskap är svår att avgöra och WHO har också tillsatt en som man påstår ”opartisk” utredning om pandemihanteringen.”

* * *

URKRAFT: Påstår var ordet … inget nytt på jorden, fagra ord täcker vidriga motiv och handlingar när myndighetsorganen utför sitt arbete.

Vad finns för garantier denna gång, vad är annorlunda mot alla tidigare utredningar?

* * *

”En förändring i jävsreglerna och ökad transparens som det brukar heta väntar sannolikt inom det tidigare så slutna WHO. Om huvuden kommer att rulla återstår att se.

Kvar från de fjorton månaderna av hysterisk pandemi är gigantiska högar av oanvänt vaccin i stora förråd världen runt. Bara i Sverige köptes 11 miljoner doser in för 400 miljoner kronor. I Holland och andra länder har vaccinhögarna börjat brännas upp.

* * *

URKRAFT: Och som alltid har vi också miljöaspekten, noll hänsyn när pengarna rullar in … tillverkning, distribution och sedan – elda upp.

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Många visste direkt, andra inser år senare – Pandemin var ingen pandemi

  1. Gunilla skriver:

    Ja, harrejävlar, vilken soppa! Och så många liv som förstörs… man blir rent ledsen i ögat. Jag länkar till denna artikel på min blogg. Jag vet en som gillar vaccinationer som läser den ibland ; )
    BRA skrivet, mamma U!

  2. las artes skriver:

    Margaret Chan, WHO:s generaldirektör, deklarerade en svininfluensapandemi när det inte var någon, så att dessa nödsituationsbefogenheter skulle aktiveras och denna lakej åt Rothschilds och Rockefellers sammansvärjning kommer att rekommendera obligatorisk vaccinering. I stort sett har hon redan gjort det. WHO:s rådgivande styrelse för vaccinationspolicy inkluderar chefer från … Baxter, Novartis, GSK och Sanofi Pasteur.

  3. Ping: Sanningen blottläggs, då ökar industrin tillsammans med myndigheter propagandamaskineriet – vill införa nya massvaccineringar med nya vaccin | Urkraft – Mother Warrior

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s