Vilken krutartikel/lar! – ”Folk har insett att det inte finns ”säkra” vaccin”

Ja jag och många andra skriver och skriver om ämnet men denna otroligt raka och ärliga artikel belyser verkligheten kort och koncist – supertack till Torbjörn Sassersson (News Voice) som ständigt levererar dessa klargörande texter!

Det jag gillar i denna är nog att Torbjörn skriver proffsigt men ändå utan att linda in i sammet vad många av oss idag känner inför den stora bluffen som tagit liv och skadat så många med men för livet.

Folk har insett att det inte finns ”säkra” vaccin och strax ska Karin Bojs sprutskrämmas igen

10 november, 2011 By Torbjörn Sassersson

Dagens Nyheter konstaterar att svenskarna struntar i årets influensavaccination. Vad hade myndigheterna väntat sig? Vi är inte idioter.

Världshälsoorganisationen WHO lider av akut förtroendekris eftersom höjdarna som bestämmer vilka vaccin stater ska köpa in samarbetar med läkemedelsbolagen som producerar samma vaccin.

”Nej, vi går inte på det här längre. Ni springer industrins intressen och vägrar ta in varningssignalerna. Ni vägrar lyssna på att allt fler höjer rösten eftersom vaccin är skadliga och onödiga.

Ni vägrar att ta del av forskningsdata som visar att de stora epidemierna i mässling och röda hund etc redan hade försvunnit till 90% innan de första vaccinationsprogrammen sattes i verket på 1950-talet.

Ni vill hellre tro på läkemedelsbolagens diagram som lustigt nog är avkapade och inte redovisar hur det såg ut före 1950.

Vi har blivit itutade sedan grundskolan att vaccin räddade världen från polio, men det visade sig vara ett efterkonstruerat marknadsföringstrick som skrev om historien.

Polion hade också försvunnit till 90% innan vaccinet ens existerade. Det visade sig vara bättre boendeförhållanden, bättre matsituation och ökad välfärd som ökade vår motståndskraft mot sjukdomarna. Kombinationen med kroppens självläkande mekanismer slog ut epidemierna.

Duon Karin Bojs – Inger Atterstam vägrar att ta del av vad forskare från läkemedelsbolagen själva säger. Vaccin mot livmodershalscancer är värdelöst och skadligt.

Ni lyssnar inte på den oborstade VD:n John Virapen från Eli Lilly som säger att det saknas vetenskapliga bevis för att vaccin fungerar. Han hävdar bestämt att allt bara handlar om marknadsföring och lobbying med syftet att sprida förvillelsen att vaccin är förträffligt.

Ni struntar i att Eli Lilly fick böta 1,4 miljarder dollar 2009, Pfizer 2,3 miljarder dollar samma år och GlaxoSmithKline rekordsumman 3 miljarder dollar i oktober 2011, allt för att dessa bolag lurar på oss skadliga ”mediciner”. Läs mer i Washington Post om det.”

”Vi som varnade 2009 under hysterin för svininfluensan (som inte tog fler liv än en vanlig höstinfluensa) varnar igen för att ingen ska behöva reagera emotionellt.

Att få folk emotionella är nämligen den påverkanstaktik som dessa låtsasvetenskapliga journalister sysslar med.

mU: Ja det är skrämmande, hur de skrämmer hela befolkningen och att befolkningen låter sig skrämmas och agerar per automatik, istället för att tänka efter åtminstone ett steg vidare… jag var ju också en av dem som redan före vaccineringen mot ”svininfluensan”, varnade för och inväntade  biverkningarna.

Det var verkligen ingen hemlighet att det var en influensa mildare än de vanliga vi har varje år (vaccinerar alla sig mot den?), utan man ville inte ha så många sjukskrivningar (det var en ny influensa och många förmodades bli smittade). Och det värsta av allt, det var inte heller en hemlighet att detta var otestade nya vacciner och industrin bakom krävde ansvarsfrihet inför ”eventuella biverkningar”. Flera länder sa med denna information nej till att köpa in dessa vaccin.

Storindustrin som är listig, falsk och otroligt stark (gammal AA-term som passar perfekt här) har med detta trampat i ett klaver som inte går att betala bort eller sopa under mattan på annat vis …

Nåväl, tillbaka till artikeln – Läs hela här 🙂

* * *

vaccination

Mer lästips:

Risker med Pandemrix och andra vaccin – konsensus om att hålla tyst i läkarkåren

För en tid sedan mötte jag en nyutbildad läkare i Mellansverige. Vid samtalet kom vi in på dramatiken omkring svininfluensan hösten 2009. Det som läkaren berättade för mig om hans egna erfarenheter fick mig att höja ögonbrynen ganska rejält.”

Text: Thomas Karlsson, Generalsekreterare [ursprungligen publicerad 2010-10-28] Amalgamskadefonden.se

”När hysterin omkring svininfluensan tilltog under hösten 2009 sökte läkaren statistisk information kring farligheten på den nya influensan. Den information han fick fram om hur ofarlig svininfluensan var gjorde honom så tveksam att han och hans familj bestämde sig för att inte ta vaccinet.”

”- Alla med läkarutbildning borde förstå riskerna med vaccinering. Man aktiverar immunsystemet kraftigt utan att ge det ett riktigt bra mål. Det predisponerar för att man kan få autoimmuna sjukdomar.

Det är ingen slump att årets nobelpris i medicin gick till forskning om immunsystemet. Man kan läsa själv om den praktiska applikationen av denna forskning i vilken kvällstidning som helst. Forskningen kan bidra till att hitta sätt att undvika autoimmuna sjukdomar som komplikation vid all typ av vaccinering, berättar läkaren.”

Läkaren bedömde risken som väldigt liten att någon i familjen skulle bli svårt sjuk av svininfluensan och risken att drabbas av någon svår autoimmun sjukdom av Pandemrix som större. Valet att då avstå från att vaccineras blev enkelt.

mU: Det är så jag tänker om all vaccinering … men egentligen är det ju värre än så, det finns inget som tyder på att vaccinerna ens skyddar mot sjukdomarna vi vaccinerar emot – men skadorna är ett faktum!

Läkaren berättar senare att det råder en konsensus i läkarkåren att man inte berättar ut till allmänheten om all dramatik och konstigt man mötte under vaccineringsvågen i Sverige. Man vill inte skrämma befolkningen.

*mU: Eh? Men att skrämma skiten ur befolkningen för att de ska vaccinera sig går bra? Kanske för att den propagandan inte leder till repressalier … *

Det faktum att förhållandevis många barn har drabbats av narkolepsi som är en autoimmun sjukdom har dock inte gått att dölja från sjukvårdens sida.

Om några år kan vi få se andra svåra effekter av Pandemrix

Eftersom Pandemrix innehåller det extremt giftiga ämnet etylkvicksilver går det enligt professor Maths Berlin inte utesluta en betydande risk för påverkan på hjärnutvecklingen hos foster och barn.

Foster hos gravida kan bl a ha drabbats av hjärnskador med autism och Damp/ADHD som följd av att mamman vaccinerades. Också utvecklingen av hjärnan hos barn i åldern upp till tio år kan ha hämmats av etylkvicksilvret.

Om några år lär vi få veta mer om andelen barn som föddes efter vaccineringsvågen har större frekvens av autism och Damp/ADHD än normalt.”

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Autism - och liknande tillstånd/syndrom, Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vilken krutartikel/lar! – ”Folk har insett att det inte finns ”säkra” vaccin”

 1. elkelein skriver:

  Ett ramaskri: mässlingen ökar, usch så hemskt! 96,5% av barnen har vaccinerats! Kan det vara resterande 3,5% ovaccinerade som är orsaken till denna hemska ökning? Eller kan det vara så att vaccinet inte är så verksamt? Jag tror på det senaste och är glad att alla våra barn har haft samtliga vanliga barnsjukdomar för att på det sättet öka immunförsvaret!
  Det varnas för bestående men/följdsjukdomar av just mässling, men jag har dock aldrig någonsin mött någon i min bekantskapskrets som har varit med om bestående men!

  • urenergi skriver:

   Har aldrig heller hört om sådana skador gällande mässling och inte nämnvärt om övriga vanliga barnsjukdomar heller (nu ska man ju även vaccinera mot vattkoppor – borde inte någon varningsklocka ringa då åtminstone eller är folk upplysta men tror att de ska slippa en veckas VAB om de injicerar något de inte har en aning om vad det innehåller, i sina barn?? – dock hur mycket som helst om vaccinskador (och betänk mörkertalet i detta, även om allt kommer upp i ljuset så är det så komplext)Kanske skulle ha hört mer innan vår nya levnadstandard i princip utrotade sjukdomarna.

 2. elkelein skriver:

  Dessutom kan du inte maxa immunförsvaret med vacciner utan det behövs äkta vara till det. Mörkertal? Jo, jag tror att de flesta biverkningarna är mörkade. Folk vet ju inte att sätta dem i samband med vaccineringen.

  • urenergi skriver:

   Även utan mörkande så är det omöjligt att fastställa alla vaccinskador eftersom de ofta visar sig långt efter vaccinering etc men om man bara öppet erkänner alla biverkningar som faktiskt går att påvisa så har vi kommit långt – och där ser man ett mönster för alla skador som ökat efter vi började massvaccinera, säkerligen efter varje nytt vaccin som släppts med. egentligen behöver vi inte veta allt i detalj vad vaccinerna orsakar, det är bara att vända trenden och det är snarast! Sedan får vi avvakta och se hur många generationer det tar för att återhämta oss … eller kanske kika på våra husdjur där det går snabbare.

   Men det är ju mycket mer i bilden … alla kemikalier och onaturliga påfrestningar spelar sin roll. :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s