PM Sweden – Årets superföretag, igen!

Svenska dotterbolaget till PM International är ett årets superföretag – i år igen!

Företaget håller samma nivå som produkterna – högsta effekt och kvalitet 🙂

Gabriel Callert, CEO och grundare för PM Sweden AB är otroligt stolt över denna utmärkelse och tackar hela det svenska teamet för ett fantastiskt samarbete:

”Det är med största glädje jag tagit emot detta pris men detta är inte mitt pris, det är hela Svenska Teamets pris inklusive alla medarbetarna på kontoret. Jag tycker att alla distributörer i Sverige skall känna sig stolta då de har varit med om att bygga upp ett av Sveriges 318 Superföretag, detta är inget annat än ett resultat av ett lagarbete! Så grattis till hela Svenska Teamet, ni skall vara stolta över vad ni har åstadkommit!”

Utan våra fantastiskt effektiva produkter så hade vi inte ha åstadkommit detta – vi distributörer älskar dem och ser otroliga resultat ideligen, och vi har allting så smidigt serverat – att driva egen verksamhet har aldrig varit lättare. 

Att uppnå och bibehålla topphälsa, glädje och energi, livet igenom – har aldrig varit lättare … och godare. 😉

Tack PM International och alla dotterbolag! 🙂

* * *

Tidigare utmärkelser:

PM-International

 • 2011 – Det tyska företaget PM-International har återigen belönats med den eftertraktade utmärkelsen ”TOP 100”- för 10:e året i rad.

  Historiskt: År 2002 var företaget det första kosttillskottföretaget- och samtidigt första network marketingföretaget att erhålla denna åtråvärda utmärkelse.

 • 2010 – Europas ledande magasin för network marketing, Netcoo, utsåg PM-International med det högt respekterade internationella priset Årets Företagare.

  Baserat på en detaljerad 110 poängs lista har redaktörer på Netcoo och experter inom sektorn testat och graderat en mängd olika network marketing företag under en 9 månaders period. Kriterierna för priset har varit mycket strikta.

  Exempel på faktorer de graderat är: innovativa produkter, lukrativ marknadsplan som bevisat fungerar, klar potential till tillväxt för företaget, global närvaro och tillväxt, högst pålitlig och etiska principer liksom exemplarisk prestation av direktförsäljning.

  Under de senaste 17 åren har PM bidragit stort till signifikant förbättring av bilden av network marketing industrin världen över – säger Netcoo’s Verkställande Direktör Andreas Gruanke.

Dotterbolaget PM Sweden

 • Ett av ”Årets superföretag” 2010 enligt Veckans Affärer (VA) i samarbete med PAR utifrån Sveriges Aktiebolag.
 • 2011 – UC gratulerar till högsta kreditvärdighet och ger PM Sweden ett UC Diplom Guld. Det visar inte bara att PM Sweden AB har högsta kreditvärdighet, utan även att företaget är en affärspartner att lita på. I den höga konkurrensen är det viktigt att stå ut från mängden och att visa att man håller det man lovar, och detta gör PM Sweden AB.

Top 100     NETCOO     Superföretag      UC-Diplom

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Näringstillskott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s