Mjölkens framfart i Kina kommer att utveckla autism, schizofreni mm som inte går att bortförklara

Det skriver ”neuropedagogen” med källan ”Näringsmedicinsk Tidskrift” (mamma Urkraft rekommenderar en prenumeration för den hälsomedvetne).

Och visst är det så, i allt det hemska som kommer att drabba stora delar av befolkningen – så kommer det förhoppningsvis något stort och gott ur det.

Precis som hysterin kring svininfluensan och massvaccineringen av så många samtidigt, belyser vacciners skadeverkan på ett helt annat vis än om man vaccinerar alla lite då och då. Sprider man ut sprutorna och biverkningarna som absolut inte behöver visa sig de tre närmsta dagarna efter injektionstillfället… då är det lätt att mörka sanningen och bortförklara de hemska skador och men för livet som är en ofrånkomlig del i vaccinationernas verklighet.

Samma gäller för vår inflammatoriska icke människoanpassade kost.

Det blir ett real life experiment, tänk om vi alltså hade en grupp på miljontals människor som aldrig förr ätit gluten eller mjölk, och man plötsligt tillför mängder av dessa ämnen, dagligen – vad skulle vi få se då? Jo en explosion av sjukdomar och tillstånd av fysiskt såväl som psykisk ohälsa – många moderna diagnoser inräknade.

Läs hela blogginlägget och gärna mer på neoropedagogens informativa sida.

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Autism - och liknande tillstånd/syndrom, Autismdiet och kosttillskott - recept - råvaror - tips, Hälsa - miljö - livsåskådning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s