‎”Mediciner dödar tre gånger så många människor som heroin och kokain tillsammans.”

Får en att börja reflektera eller …?

Tänker på rubriker om kampen-, eller kriget mot knarket, knarket skördar så många liv, det tragiska som sker i drogernas spår. Inget sagt om detta, drogmissbruk ÄR hemskt, sorgligt och tragiskt, med alla livsöden involverade.

Men är det inte skrämmande vad som pågår inom läkemedelsindustrin och i dess allomfattande spår?

Det görs astronomiska summor pengar på detta som är lagligt, som vi uppmanas till att använda (ibland tvingas, i vissa länder, i synnerhet vaccin), det görs numer ideligen reklam i TV om hur vi ska använda mer och mer från apotekets hyllor, gå och arbeta tungt i kyla trots feber, ta bara en Alvedon. ETC!

Denna industri förstör inte bara vår hälsa, utan även miljö, utnyttjar fattiga länder och dess invånare osv – dags för paradigmskiftet, till en upplyst värld!

.

Receptmedicin slår flere amerikanere ihjel end narko 

Medicin

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Hälsa - miljö - livsåskådning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till ‎”Mediciner dödar tre gånger så många människor som heroin och kokain tillsammans.”

  1. elkelein skriver:

    En motfråga – var räknas alla droger in som förskrivs som medicin av läkare? Jag menar det är ju mängder av knark som ges till människor som fortfarande litar på läkarna.

    • urenergi skriver:

      Ja det är ju mycket mer som kan räknas till i en sådan undersökning!! Jag tror också att en enorm del under sfären missbruk/beroende är sk iatrogena, ”av läkare framkallade”. Bland de värsta av beroenden är dem av benzodiazepiner, de kan skapa beroende oerhört snabbt och är bland de svåraste att bli av med. Dessutom skrivs alla dessa mediciner ut som vanligt istället för grundläggande friskvård med människan och individen i fokus, grunden torde vara att hjälpa med samtalsstöd, och i en perfekt värld – kost, näring, rörelse, avspänningsövning mm. Om man kunde lägga fokus på orsaker istället för symtom …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s