19 misstänkta dödsfall av Gardasil – Vaccin dödar och skadar – Fortsätter vi att förvånas?

Aftonbladet – Cancervaccinet kan ha dödat 19

”I jämförelse med 150 döda unga kvinnor bara i Sverige per år är 19 misstänkta dödsfall ingenting.”

INGENTING?? Jämfört med 150 döda i livmodershalscancer … när man inte heller vet om vaccin faktiskt skyddar mot sjukdomen, och man inte har i närheten av full vetskap av vare sig direkta eller framtida skadeverkningar av vaccinet självt.

Jag är inte den som säger åt andra vad de ska göra men jag uppmanar – och ber er alla – som funderar på att ta vaccin eller låta era barn vaccineras – LÄS PÅ, informera dig själv och tänk efter 100 gånger innan du tar beslut.

Vårdens betygelser om vaccinens förträfflighet och ofarlighet kommer direkt ifrån läkemedelsindustrin. Och även om svininfluensavaccinet är ensamt med att ge hemska skador så har vi väl inte glömt bort skandalen än?

Det finns hur mycket som helst att läsa om detta, men nu gjorde jag bara ett hastigt inlägg … se även hela Linda Karlströms föreläsning om vaccin och vaccinationer generellt, historia och fakta som undanhålls när industrin mörkar vad de inte vill ska synas och lyfter fram delar ur helheten … och inte sällan går ut med direkta lögner, ibland via betalda forskare och läkare.

När ska vi sluta svälja lögnerna, den nya propagandan efter varje skada och skandal som kommit upp i ljuset, blunda för skadorna – när ska vi sluta att blir förvånade av ständiga avslöjanden om hur det går till i läkemedelsindustrin och hur många ”läkemedel” skadar för livet och dödar.

Och jag säger detta, inte för att inte vissa läkemedel ibland är hjälpsamma, utan för att vi skulle kunna bli friska utan dem, och bli kvitt behovet av att dämpa alla krämpor som uppstår av vår moderna livsstil och miljö.

 

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Alternativa läkemedel och behandlingar, Autism - och liknande tillstånd/syndrom, Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s