Föreläsning: förebyggande och komplementär behandling vid cancer

Direkt (med medgivande) kopierat från Sanna Ehdins blogg:

Ny cancerbehandling

Spännande föreläsning om komplementär cancerbehandling och förebyggande åtgärder mot cancer! Ni får reda på vad modern forskning lär oss om cancer, hur vi kan hålla oss friska och minska risken för ”folksjukdomen cancer”.

Föreläsare är läkaren Henning Saupe och näringsexperten, hälsobloggaren m.m. Zarah Öberg och det hela sker den 1 december 18.00-21.00 på ABF i Stockholm.

Dr. Henning Saupe är allmänläkare och specialist med 20 års erfarenhet av komplementära och naturmedicinska behandlingsmetoder inom onkologi. Efter 10 års praktiskt arbete i Sverige som läkare grundade Henning Saupe Arcadia kliniken år 2006, en komplementärmedicinsk klinik för cancersjuka i Kassel, Tyskland. Hit kommer patienter från b a hela Skandinavien för att få hjälp.

För det finns idag ett stort antal behandlingsmöjligheter bortom ”kniven, cellgifter och strålning” för de cancersjuka, och Dr Henning Saupe presenterar dessa under kvällen.

Zarah Öberg är en av landets mest anlitade näringsspecialister, föreläsare och utbildare. Hon är utbildad journalist, näringsterapeut, fytoterapeut, kostrådgivare, hälsopedagog, och har 4 1/2 års högskoleutbildning inom medicin/miljömedicin, med inriktning mot cancerbiologi och immunologi. Zarah driver hemsidor inom kost, näring och medicin, skriver för ett stort antal tidningar och brinner för naturlig mat och dess påverkan vid sjukdomstillstånd.

Under kvällen föreläser Zarah om kopplingar mellan inflammation och cancer, om vanliga näringsbrister vid cancer och hur vi på bra sätt kan motverka och hämma utveckling av cancer genom sund, näringsrik kost, balanserat pH-värde, effektiv avgiftning och en hälsosam livsstil. Zarahs del av föreläsningen innehåller forskningsbaserade studier som visar på kopplingen mellan den mat vi äter och de sjukdomar vi utvecklar.

Det här blir en mycket intressant och spännande kväll och rekommenderar den varmt!

Anmälan sker med ett mejl till: fia(at)arcadia-praxis.de och skriv: Föreläsning 1 dec och ditt namn. Din plats är garanterad när deltagaravgiften 300 kr är inbetald till: Bankgiro nr: 5816-5234. Begränsat antal platser så anmäl i god tid!

Läs även Zarah Öbergs kommentar till dagens nyhet att fettsyror kan hämma cellgiftsbehandlingen. Själv tycker jag det åter friskt av kroppen. Har aldrig förstått varför man ska injicera gifter när det är inflammation och nedsatt flöde i kroppen… Det finns mycket bättre sätt att göra det!

NewsVoice startar idag ny ämneskategori: ”Bota cancer”. Redaktör Torbjörn Sassersson säger:

Efter att jag följt vad som skrivs om alternativen för cancerbehandling och sett en av mina vänner dö av komplikationerna efter en misslyckad skolmedicinsk behandling startar jag denna omvärldsbevakning som enbart fokuserar på forskning och exempel från verkligheten som bevisar att cancer kan förhindras och botas på en rad olika alternativa sätt. Kategorin “Bota cancer” byggs successivt ut med goda exempel. Har du något tveka inte att berätta mer. Läs mer här!

* * *

Vi är alla enade i denna spridning av livsviktig information – så sänd gärna detta vidare du med! 

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Alternativa läkemedel och behandlingar, Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Föreläsning: förebyggande och komplementär behandling vid cancer

  1. Mamma skriver:

    Henning Saupe, han hade ju klinik här i Väsby förut – men var tvungen att lägga ner och flytta till Tyskland. Synd, han behövdes här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s