Informativ video om Pandemrix – det svenska, europeiska och amerikanska förfarandet

Hur fungerar staten, styrd av läkemedelsindustrin och hela kalaset upptrissat av media?

Vi kan ju tro och hoppas att ”svininfluensan” och Pandemrixskandalen (tillsammans med tidigare vaccinlarm i några fall med borttagande från marknaden) skulle bli en ögonöppnare, att människors död och enorma skador för livet skulle bli en väckarklocka.

Men istället kommer våra regeringar gör allt som står i deras makt för att återigen manipulera och sätta in riktade, sannolikt rejält kostsamma för skattebetalarna (att vi betalar med liv och hälsa är en annan vinkel) kampanjer för att behålla vaccinernas farligt falska status som allsmäktig frälsning.

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Informativ video om Pandemrix – det svenska, europeiska och amerikanska förfarandet

 1. Lau skriver:

  Och nu dyker det upp rapporter om att viruset muterat och är resistent mot ett flertal av de framtagna medicinerna:

  http://www.bloomberg.com/news/2011-06-09/swine-flu-variation-emerges-with-power-to-resist-drugs-researchers-say.html

  Tack för ditt ständiga flöde av viktiga artiklar!
  Du är alltid ”on top of it”

  • urenergi skriver:

   Ja de konspirationer och skumrask som vi ser tydligt är sannolikt bara toppen av ett isberg… luttrade som vi är skulle vi nog svimma om vi fick veta sanningen om allt i ett svep. :/

   Tack Lau för feedback, härlig uppmuntran och bra vidareinformation!!

 2. suddrik skriver:

  Jag vill inte på något vis säga att man ska vaccinera sig, MEN faktum är att det europeiska vaccinet inte var detsamma som det amerikanska. Det svenska innehöll Skvalén, något som varit förbjudet sedan mycket länge här i USA. De problem man har belyst i Europa efter massvaccineringarna har man inte här, så chansen är att det är just Skvalénet som gett de hemska biverkingarna.

  • urenergi skriver:

   Ja det fanns ju olika varianter men i slutänden så är alla vacciner skadliga med biverkningar som inte vägs upp av de påstådda frälsande effekterna (som ofta uteblir och som med Pandemrix, inte ens finns registrerade). Som jag skrev i ett tidigare inlägg från en dokumentär om massmedicineringen av världens befolkning – vi är alla del av ett ständigt pågående experiment, INGEN medicin, vaccin eller så kallat ”läke”medel är tillräckligt kontrollerade… nya biverkningar uppstår, en del upptäcks senare eller negligeras. Vill du rapportera din biverning så viftas den ofta och lättvindigt bort med att det inte står med i bipacksedeln eller att det gått för lång tid efteråt, wow vilken kunskap om levande organismer och alla system som är i samspel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s