Barnastma kopplad till ADHD i tonåren

Citerar min kortare spontana reaktion på annan plats:

Ja som det var något nytt? Kanske för vården… Allergi, astma, ADHD, autism, ME och många fler tillstånd går att relateras till varandra och till grunden – störningar i mage och tarm!

Vakna för bövelen och läk människor istället för att medicinera!

Här får man det att låta som om astman är orsaken till ADHD (”Risk of hyperactivity-impulsivity increases in children with asthma, independent of medication”) men man glömmer att ta reda på vad som är grunden till astman – vad som är grunden till alla de olika namn man hittar på, alla de olika diagnoser som ökar och ter sig mystiska för vårdapparaten.

Hur missledande kan en sådan här inställning bli? Hur kommer man använda ”kunskapen” om att astma ökar risken för ADHD? Vi kommer bara längre ifrån grunden och chansen till läkning… särskilt för dem som slaviskt följer doktorns order.

Med all den moderna teknik och alla miljarder som läggs på forskning – men av läkemedelsindustrin, på fel forskning, på den forskning som genererar enorma summor pengar för industrin, inte den som bekräftar den verklighet som är väldigt tydlig för så många av oss. Vi som fått oss själva och våra barn friska genom att läka från grunden – via ren förbannad logik och kunskap om hur våra kroppar och hur levande organismer fungerar!!

Och det finns massor av forskare som också vet detta, det finns studier och forskning men den gynnas inte och kommer inte fram till allmänheten – de som betalar vill ju tjäna mer pengar, inte läka människor och vår värld, det finns ingen ekonomisk vinst för industrin i detta.

Men visst är det av godo att man ser samband… kanske vaknar världen till när man efter onödigt lång tid inser grunden bakom sambanden – men hur lång tid ska det behöva ta, hur många liv skall förstöras i onödan?

* * *

Artikeln:

Childhood Asthma Linked to ADHD in Adolescence
Last Updated: June 17, 2011.

Childhood asthma is associated with subsequent development of attention-deficit/hyperactivity disorder, particularly the hyperactivity-impulsivity component in adolescence, according to a study published online May 21 in Allergy.

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Alternativa läkemedel och behandlingar, Autism - och liknande tillstånd/syndrom, Hälsa - miljö - livsåskådning, Näringstillskott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Barnastma kopplad till ADHD i tonåren

  1. This health blogger ask how come one sickness is caused by another sickness when the true origin of the first sicknes may be caused by school medicine. Do we have a situation where research sponsored by Big Pharma tries to justify new ”medicines” to cure illnesses caused by previous ”medicines” from the same industry?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s