I ♥ truth

Vad betyder sanningen för dig?

Vad är att leva i sanning med dig själv?

Att leva ett ärligt liv i enlighet med din inre övertygelse?

När en människa lever autentiskt, i sanning och ärlighet med sitt sanna jag – då tar kärleken över rädslorna, därmed minskar ilska och våld ty de är produkter av just rädsla.

Kärlek är ett bökigt ord i vårt språk för jag talar inte om den kärlek som de flesta kanske tänker på utan jag tänker på den ”högre” villkorslösa varianten av förståelse och omtanke – inte om fysisk attraktion. Det mer andliga tillståndet av närvaro här och nu, där världen är som den är, utan etiketter som adderar obehag, sorg och smärta.

Återigen lite löst flosoferande från eder moder Urkraft …

Och det är sant som det sägs sedan långt tillbaka i vår historia (tänk om politiker, Big Pharma och övrig hänsynslös industri kunde slå in på den principen):

Veritas vos liberabit

Sanningen skall göra oss fria

Truth will set you free

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s