Patti Smith – Dream of Life – en vilja att förändra världen

Vilken excentrisk, egensinnig, intelligent och brinnande kvinna!!

Egentligen kanske detta är lite åt off topic-hållet i bloggen men jag råkade faktiskt hamna i soffan, framför teven igår kväll – eller jag fastnade för en dokumentär om en vädligt speciell kvinna. Tycka vad man vill och ha åsiktsskillnader, jag känner vördnad inför denna färgglada och modiga dam.

Visas i SVT Play endast till 6 juni.

Patti Smith – Dream of Life 

För en månad sedan tilldelades den amerikanska rocklegenden Patti Smith årets Polarpris. Nu visar K special den prisbelönta filmen Dream of Lifte, ett säreget och mycket personligt porträtt på ikonen Patti Smith. 64-åriga Patti Smith har blivit en innerlig punklegend med skivor som Easter och Wave, och låtar som People Have the Power och Beacause the Night. För ett år sedan kom hennes självbiografiska bok Just kids.

Patti Smiths brandtal är otroligt inspirerande oavsett vem som just nu råkar sitta på tronen (skynda att se det med svensk text på SVT Play):

 

Ha en härlig Kristi klämdag allihop!

(med åsikten att förskolorna borde inse att det knappast är en majoritet som har betald klämdag på 2000-talet)

 

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Allt annat..., Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s