Lättläst om vaccin – Några skrifter för dig som söker hela bilden

”Vaccinationer – fördelar och nackdelar”. Information till föräldrar och andra intresserade, av Jackie Swartz.

Jackie Swartz är specialist i barn- och ungdomspsykiatri samt allmänmedicin. Förutom sitt arbete som läkare deltar han i olika forskningsprojekt kring barnallergi i samarbete med Karolinska Institutet och Sachsska Barnsjukhuset. Som specialintresse finns sedan många år försök att förstå hur vaccinationer och sjukdomar påverkar barnets hälsa och utveckling.

Skriften beställs från Vidarkliniken för 120 kr + 20 kr porto

* * *

Näringsmedicinsk tidskrift har tillägnat ett helt nummer åt ämnet vaccin och vaccinationer.

Beställ genom att sätta in 65kr (Sverige, övriga norden 80kr) på pg 89 02 28-0. Skriv nr 4 årgång 13 och vart de ska skickas.

* * *

Tidskriften 2000-talets Vetenskap nummer 5 2009 med vaccinspecial inför ”svininfluensapandemin” massvaccineringen med Pandemrix.

Beställ via hemsidan eller telefonnummer: 0457 – 26749

* * *

Beteendestörningar i barndomen- Sambandet med vaccination.
Av Viera Sch(r?)eibner

Skolmedicinen blundar för, och förnekar, de skadliga effekter som kan inträffa i samband med vaccinationer. Massvaccination har uppenbarat skaderisken. Det är ett växande problem. I flera länder betalas betydande belopp ut till drabbade familjer för vaccinationsskador. I Sverige har i tysthet ett tjugotal familjer fått ersättning av tillverkare och läkemedelsförsäkring genom frivilliga överenskommelse, men i utbyte mot tystnad. Mörkläggning pågår.

Der Viera Schreibner fortsätter här sin kamp för upplysning och berättar denna gång om sambandet mellan vaccination och beteenderubbningar hos barn.

Boken verkar lite svår att få tag i men går att låna på bibliotek. Synd att jag inte köpte den som tänkt på föreläsningen men det är ju också så intressant att diskutera i realtid! 🙂

Läs även föregångaren, något tyngre än häftena ovan och på engelska. :):

Vaccination: 100 years of orthodox research shows that vaccines represent an assault on the immune system

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Autism - och liknande tillstånd/syndrom, Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lättläst om vaccin – Några skrifter för dig som söker hela bilden

  1. business review skriver:

    I flera lander betalas betydande belopp ut till drabbade familjer for vaccinationsskador. I Sverige har i tysthet ett tjugotal familjer fatt ersattning av tillverkare och lakemedelsforsakring genom frivilliga overenskommelse men i utbyte mot tystnad. Franmlan till Vattumannen 08-10 96 15 el bokhandeln vattumannen.se Drop-in i mn av plats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s