Föreläsning – Vaccinera eller inte?

”Finlandssvenskan Linda Karlström (se även tidigare inlägg) från Österbotten är trebarnsmor med vacciner som specialintresse. Engagemanget fick sin verkliga början då äldsta barnet skadades allvarligt av sin första spruta. I flera år har Linda samlat material om vacciner, studerat fenomenet ingående och etablerat kontakt med världsexpertis i ämnet. Numera arbetar Linda aktivt med att sprida information om vacciner och driver bloggen Obesprutat. Kom och lyssna på en dynamisk föreläsare som inte lämnar någon oberörd!”

– Är vacciner effektiva och säkra?

– Vilka är riskerna?

– Vad händer om jag inte vaccinerar mitt barn?

Som förälder är det ibland svårt att veta vad som är bäst för barnets och den egna hälsan. Hur kan man göra ett genomtänkt och klokt val?

I april föreläser Linda Karlström runtom i Sverige:

ÖREBRO 10 april, Kulturhuset / Folkets hus kl 15.00

MALMÖ 11 april, Ungdomens hus kl 18.00

.

.

.

.

STOCKHOLM 12 april, ABF-huset (Sandlersalen) kl 18.30

GÖTEBORG 13 april, House of Win-Win kl 18.00.

.

.

.

.

* * *

Jag har inte ändrat uppfattning om Anna Wahlgrens uppfostringsmetoder men när det gäller vaccin och vaccinering verkar vi vara på samma våglängd. Här har Anna sammanställt fakta om vaccin, med hänvisning till seriösa källor:

Vaccinera på egen risk

”Den skolmedicinska tanken är att vi byter en tillfällig försvagning av immunförsvaret till immunitet mot en sjukdom. Men vad det här utbytet egentligen innebär är ett blottläggande av hela vårt försvar mot alla kända sjukdomar – inklusive miljoner olika patogener – mot en tillfällig immunitet mot en enda sjukdom, vanligtvis en ofarlig barnsjukdom.”

Vaccinationerna minskar vår immunitet på flera olika sätt:

1. Vacciner innehåller många kemikalier och tungmetaller som i sig självt minskar immunförsvarets aktivitet.

2. Vacciner innehåller främmande vävnad och främmande DNA/RNA som undertrycker immunförsvaret via avstötningsfenomenet GvHD (Graft-Vs-Host-Disease).

3. Vacciner förändrar förhållandet mellan T-hjälparcellerna som hjälper andra delar av immunförsvaret och T-mördarcellerna som direkt dödar infekterade celler, på samma sätt som man ser hos personer som utvecklat AIDS. Strax efter att vaccinet har injicerats ser därför blodet ut som hos en AIDS-patient.

4. Vacciner förändrar den metaboliska aktiviteten hos neutrofilerna som utgör kroppens försvar mot sjukdomsalstrande bakterier och virus, och sänker deras kemotaxiska förmåga att förflytta sig dit de behövs.

5. Vacciner överbelastar immunförsvaret med främmande material, tungmetaller, patogener och virus. Tungmetallerna saktar ned immunsystemets aktivitet så att virus kan förskansa sig, växa och förökas.

6. Vaccinerna innehåller främmande material som sprutas in direkt i blodbanan och kan därför inte brytas ned av matsmältningssystemet, vilket normalt sker när främmande ämnen kommer in i kroppen. De icke nedbrutna proteinerna täpper igen lymfnoderna och hela lymfsystemet så att dess uppgift att transportera runt lymfocyter i kroppen för att kontrollera det cellulära immunförsvaret blir lidande. Detta leder även till bildandet av så kallade cirkulerande immunkomplex (CIC) som bland annat kan orsaka allergier. Det är alltså inte konstigt att vacciner kopplas till olika lymfsjukdomar som leukemi och lymfom.

7. Vaccinerna tömmer kroppen på livsviktiga immunförstärkande näringsämnen som behövs för att upprätthålla ett starkt immunförsvar. Det är näringen som skapar grunden för vårt immunsystem så att vita blodkroppar och makrofager kan fungera optimalt.

8. Vacciner är neurotoxiska och saktar ned överföringen av nervsignaler mellan hjärna och olika vävnader/organ. Vi vet att vissa lymfocyter kommunicerar direkt med hjärnan via en komplex uppsättning av signalsubstanser. Om denna kommunikation förändras kommer även vår immunitet att påverkas.

Om detta och mycket mer i Wahlgrens uttömmande sammanställning av kända namn som t.ex. Jackie Schwartz, Dr Joseph Mercola, Alan Reese m.fl.

* * *

Tipsar som vanligt även om www.vaccinationsfaran.se för informationsökande efter ”allt om vaccin”

 

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Autism - och liknande tillstånd/syndrom, Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s