Äntligen 2 – Läkemedelsverket avråder nu från användning av Pandemrix, ”svininfluensavaccinet”

Inte en dag för tidigt – snarare år försent! 😦

Så tragiskt att barns liv ska offras för att ögon ska kunna öppnas… många av oss höll andan och inväntade bieffekterna av detta experimentella vaccin som smartare länder sa nej till – pga av att tillverkarna krävde ansvarsfrihet.

Syftet att vaccinera hela befolkningen uppnåddes ganska väl genom skrämsel… men ingen hymlade direkt med att svininfluensan inte var farligare än de gamla vanliga säsongsinfluensorna – den vara bara ny och man befarade en stor spridning vilket skulle betyda att många är sjukskrivna = ekonomisk förlust för samhället.

Vi har alltså offrat ett stort antal barns liv (och vilka mer som vi inte ser lika tydligt?), återigen med tydliga ekonomiska krafter som orsak – en självisk stat hand i hand med en pengahungrande läkemdelslindustri utan något som helst samvete.

Än idag kan människor ta upp Neurosedynskandalen och oja sig över svunna tiders hemskheter… men det är dags att vakna, det har fortsatt att ske och kommer fortsätta att ske, så länge vi konsumerar ”läke”medel.

Nej jag säger inte att vi helt ska bojkotta alla mediciner i alla lägen, jag uppmanar dock till en omvälvande attitydförändring och en u-sväng från den relation vi idag har till dessa preparat. Preparat som borde användas med stor försiktighet och eftertanke och med samtidig omvårdnad av hela kroppen (t.ex. optimal näringstillförsel, probiotiska bakterier osv) som påverkas av dessa.

* * *

Nu avråder myndigheterna från vaccin (Expressen 110318)

Myndigheterna avråder nu från att använda vaccinet Pandemrix mot svininfluensa på barn. Men den nya rekommendationen har ingen praktisk betydelse, då vaccinet inte används.

Det är Läkemedelsverket som nyligen ändrat sin riskbedömning om Pandemrix, enligt TV4:s Kalla Fakta. Anledningen är en finländsk studie i början av året som visade att vaccinet ökar risken bland barn att drabbas av sömnsjuka – narkolepsi.

* * *

Myndigheterna avråder först nu från svininfluensavaccin trots varningar 2009 – Torbjörn Sassersson NEWS 110319

Sverige köpte vaccin inför svininfluensahösten 2009. Drygt sex miljoner vaccinerades och notan gick på 1,3 miljarder kronor, pengar som hamnade i läkemedelsbolagens fickor.

I augusti 2010 stoppade finländska hälsovårdsmyndigheter vaccineringarna, sedan läkare slagit larm om att barn drabbats av sömnsjuka, narkolepsi. I början av 2011 bekräftade en finländsk studie på ett samband mellan vaccinet och sjukdomen, skriver Expressen.

Narkolepsi är en kronisk neurologisk skada, i det här fallet orsakad av vaccinet Pandemrix tillverkad av Glaxo Smith Kline. (mU – någon som drar fler kopplingar mellan vaccin och neurologiska skador – autism, ADHD någon??)

Den drabbade somnar lätt under dagen och får störd nattsömn. Kataplexi är ett annat symptom som innebär att den drabbade plötsligt tappar kontrollen över sina muskler. Socialstyrelsen kommer att anpassa rekommendationerna vad gäller barn.”

* * *

Läkemedelsverket vill stoppa Pandemrix – TV4 Play – Nyheterna

Kalla Fakta (101212) – TV4 Play

– Om Vaccineringshysterin och hur föräldrar känt sig tvingade att vaccinera sina barn! Hemsk, tragiskt och så hjärtskärande sorgligt att ”träffa” den tappre pojken som för resten av livet kommer att vara kraftigt funktionshindrad  (vågar t.ex ej släppa fram starka känslor som skratt för då somnar han) pga vaccinet, han måste dygnet runt fylla sin kropp med starka mediciner – Amfetaminpreparat för att överhuvudtaget vara vaken och fungera på dagen, samt antidepressiva för att kunna sova på natten.

Om sambandet och vad som händer i kroppen när vaccinet attackerar organismen. SKRÄMMANDE

Tillsatsen skvalen används ej i USA överhuvudtaget då man misstänker att det kan orsaka autoimmuna sjukdomar… i Europa ser det annorlunda ut.

Svenska Läkemedelsverket och Socialstyrelsen känner till biverkningarna av skvalen, dock ej om just narkolepsi förrän nu. Det enorma experimentet med miljontals med människoliv…

* * *

VEM TAR ANSVAR FÖR DE SKADADE BARNEN??

Och när ska vi stoppa vansinnet och experimenten med liv??

Mamma Urkraft har god lust att störta Socialstyrelsen för deras vidriga beteenden (att motsätta sig ett vaccineringsstopp tvärtemot Läkemedelsverkets uppmaning, och när verket är ärlig om sådana skador, då ÄR de garanterat skadliga!)… det gäller så många fler ärenden än just detta hemska. Avveckla Socialstyrelsen för folkhälsan!

 

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Autism - och liknande tillstånd/syndrom, Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Äntligen 2 – Läkemedelsverket avråder nu från användning av Pandemrix, ”svininfluensavaccinet”

 1. urenergi skriver:

  Fler länkar där offren för Pandemrix kommer till tals:

  LIVET EFTER SPRUTAN!
  VACCINATIONEN MED PANDREMIX GJORDE MIG KRONISKT SJUK. SVULLNADER OCH UTSLAG TILLHÖR MIN VARDAG.

  Aftonbladet: Skadades av sprutan mot svininfluensa – nu kräver de: Ta vår smärta på allvar

  De kallar sig för ”Livet ­efter sprutan”.
  55 personer som alla ­blivit kroniskt sjuka efter vaccinationen mot svin­influensa – men många av dem får varken diagnos ­eller ersättning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s