Idag: Klart samband mellan narkolepsi och vaccin

För över ett år sedan började vi matas med skrämmande scenarier för den kommande så kallade svininfluensan A(H1N1).

Jag började läsa allt jag kom över och för att göra historien kort så visade all information att detta var inte värre än de vanliga influensorna som härjar årligen. Det man var rädd för var att samhället skulle stanna (ekonomiska skäl), eftersom influensan var ny och många kunde drabbas.

Dessutom framgick att detta vaccin var oprövat och tillverkarna krävde ansvarsbefrielse för ”eventuella skador och biverkningar”. VARFÖR – återigen PENGARPENGARPENGAR.

Flera länder insåg det uppenbara och valde att inte köpa in detta – som så uppenbart var ett experiment med hela befolkningars liv och hälsa!

Nåväl, de som besökte vårdcentraler och förskolor upplevde nog samma som jag. Man möttes av informationsblad och stora skyltar som ändå gav sken av att alla ska vaccinera sig – ställ dig och köa, var rädd, vaccinet räcker inte till alla men ni är välsignade vars barn får förtur! ”Äntligen kan du vaccinera ditt barn mot svininfluensan – skynda till BVC”.

Varje säljare slängde även fram sprit till våra händer – vilken kassako det blev att döda alla bakterier, även de som vi behöver.

Men sedan var det tyst… det kom ingen pandemi eller epidemi.

Jag har inte hört talas om en enda som fick denna influensa, och jag är bekant med väldigt många som inte vaccinerade sig eller sina barn.

Däremot började larmen och vaccinationsskador ploppa upp som svampar ur jorden. Barn började falla ihop…

* * *

Dagens verklighet, den många av oss var kraftigt oroade inför…

… även om vi inte visste hur skadorna av detta experiment skulle gestalta sig. Nu har vi direkta skadeverkningar, men hur ser det ut i ett längre perspektiv?

Det finns ett samband mellan vaccineringarna mot svininfluensa och de ökande fallen av sömnsjukdomen narkolepsi. Det slås fast i den mellanrapport som Institutet för hälsa och välfärd THL publicerar i dag.

Jämfört med icke-vaccinerade 4 till 19-åringar löpte de en niofaldig risk att drabbas av narkolepsi. Störst var risken bland 5-15-åringar.

Tidigare nyheter:

SVT.se

Totalt har det kommit ett femtiotal anmälningar om misstänkt samband mellan vaccinet och narkolepsi i Sverige.

Om vaccinet ska förbjudas även här är ännu osäkert.

MU: Helt otroligt, det borde dras in genast! Ominte annat åtminstone tills alla utredningar och undersökningar är klara om vi ska gå efter regelboken. Vad mer för skador som vi ännu inte ser eller ännu inte förstår sambandet av kommer att uppdagas?

Dagens Medicin igår – Stärkt samband mellan narkolepsi och Pandemrix

Vasabladet igår – Vaccinet niofaldigade risken för narkolepsi

Alternativjournalen – Obesprutat

Expressen – Larm: Vaccinet har orsakat sömnsjuka

Även Expressens läskigt korkade (ja jag kör något ovårdat språk i det här fallet) Anna Bäsén uttalar sig igen på sitt otroligt och farligt okunniga vis. Vad är hennes agenda, inte betalar väl Läkemedelsindustrin en bloggare?

Vaccinationsfaran.se

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Idag: Klart samband mellan narkolepsi och vaccin

 1. Mormor skriver:

  Du har väl hört talas om Neurosedyn? Det hette Contergan i Tyskland och lyftes till skyarna för det var så bra. Kommer inte ihåg om det var mot sömnsvårigheter. Men iaf fick många blivande mammor denna fina, ofarliga medicin. Hur det gick sedan vet väl alla? Det finns många sådana exempel. Det sa mycket till innan vissa instanser erkänner att de som de gjorde och godkände, är fel.

  • urenergi skriver:

   Och idag vet vi bättre med facit i hand, efter Neurosedynskandalen?? Nope … inget är viktigare än pengar. De som inte sett filmen om ”the Yes men – Fix the world” borde göra det, här får vi se hur företrädare för olika multiföretag utan skam, glatt uttrycker sin åsikt (utan att veta att det ska visas upp såklart) om hur människoliv inte är värda ett skvatt jämfört med att tjäna extra slantar.

   Gunilla, din liknelse om lamm till slakten är skrämmande talande. 😦

 2. Gunilla skriver:

  Ja, detta är ju en stor medicinsk skandal och ändå tycker jag att det inte pratas och skrivs om det i särskilt stora ordalag. Visst är det konstigt? Och som sagt, läkemedelsföretaget har ju ryggen fri. Visst är det märkligt hur folk låter sig ledas som lamm till slakten…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s