Viktor ”flushing” (FitLine) and snowracing

Igår kom Viktors första så kallade ”flush”, jag frågade om han var varm i ansiktet.
-Nää, jag är ljummen. 😀

Idag hände det igen, kanske behövs det en liten invänjningsperiod för en del? Det tog en kortare tid för mig med innan jag upplevde flushen och jag gör det inte varje gång jag dricker Activize heller.

Personligen gillar jag flushen, jag är ett fan of upplevelser och här ser man ju tydligt hur effektivt kosttillskottet tas upp av kroppen – Thank you NTC! Haha blev en del svengelska i det här inlägget – soorry! 😀

Activize Oxyplus innehåller en speciell form av Niacin (Vitamin B3), som kan leda till en Flush-effekt.

När man intar Activize Oxy Plus så leder det till en ökad blodcirkulation. Genom denna ökade blodcirkulation försörjs alla celler i kroppen med mer syre och näringsämnen.

De flesta personerna uppfattar Flushen som en ökad värmekänsla. Personer som är känsliga, vid överdosering, vid intag på tom mage eller ofta hos personer med B-vitaminbrist kan rodnad av huden och/eller kliande uppstå. Dessa reaktioner är helt ofarliga och släpper oftast efter 15-20 minuter. Flushen är alltså ingen allergisk reaktion.

För alla som inte vill ha Flushen kan man erbjuda Activize Sensitive (med en annan form av niacin) eller Powercocktail (1/3 AOP och 2/3 Activize Sensitive) utan Flush.

Activize Oxyplus visar tydligt hur effektivt NTC fungerar. Inom 5-7 minuter transporteras näringsämnena via munnen, magen, tunntarmen och via blodet ut i cellerna.

Känner du till en annan produkt som tas upp så snabbt?

Bilaga”: FitLine Activize innehåller alla B-vitaminer och för att visa på vikten av att vi får i oss dem i rätt mängd länkar jag vidare till B-vitaminbrist.se.

Både vitamin B1 (tiamin), B2 (riboflavin) och niacin deltar i kroppens nerbrytning av kolhydrater och fett till energi.

Specifikt för vitamin B1 är att det behövs för att bilda en av byggstenarna i cellernas DNA.

Vitamin B2 behövs för att reparera antioxidanten glutation.

Niacin behövs när kroppen reparerar skador i cellernas DNA.

Läs mer om alla B-vitaminer (B1, B2, B3-Niacin, B6, B12, Folat), vad de arbetar med och vad bristen av dem skapar i våra kroppar, på B-Vitaminbrist.se

 

 

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Autismdiet och kosttillskott - recept - råvaror - tips, Näringstillskott, Viktor - Lille Urkrafts upptåg och utveckling och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s