Mmm… Innocent

Mamma och Viktor Urkraft testar färdig fruktsmoothie, visst gör vi dem helst själva men det är ibland bekvämt med ett färdigt alternativ.

Denna ensam kan bli nya smaker i familjens utbud av hemmagjord glass och den kan bli en ingrediens i våra äggmjölkssmoothies.

Vi har hittills testat smakerna ”Mango & Passion” samt ”Blåbär, Granatäpple & Acai”, Viktor gillade inte den förstnämnda så mycket men den blåa var en hit imorse.

Tummen upp från oss!

* * *

”Det hela är mycket enkelt. Våra smoothies är ingenting annat än frukt. 100% färsk frukt. Inget socker. Inget vatten. Inga koncentrat. Bara, bara frukt. Varje innocent-smoothie innehåller minst 1/3 kg frukt.”

Innocent – pure fruit smoothies

* * *

Ikeas glassformar är toppen för oss hälsomedvetna på specialkost, som ändå vill avnjuta riktigt smarriga glassar. Jag tror tyvärr att de enbart finns till försäljning inför sommaren…


Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Autismdiet och kosttillskott - recept - råvaror - tips och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s