Årets Superföretag – PM Sweden

6-års jubileum 2010 för Superföretagen

HÄR SKAPAS DE NYA JOBBEN.
Numera är det en tradition att VA i samarbete med PAR utifrån Sveriges Aktiebolag rankar årets Superföretag.

VEM BLIR ETT SUPERFÖRETAG?
Ett Superföretag är ett bolag som sticker ut i sina respektive branscher och slår sina konkurrenter på alla viktiga punkter: de växer snabbare, är lönsammare, har starkare balansräkning och så vidare. Ett superföretag belyses ur både effektivitet, lönsamhet, tillväxt samt finansiell kontroll.

Se kriterier längs ned i inlägget.

Veckans Affärer

PAR

* * *

Jaha och hur är detta relevant i en ”hälsoblogg”?

Jo för att PM Sweden är ett av de 353 utsedda superföretagen!

Utöver unika produkter så är företaget lika sensationellt – stabilt och säkert.


Se hela listan av superföretag här.

* * *

Fler utmärkelser:

The German PM-International company has again been awarded with the coveted award “TOP 100” in 2010 – for the 9th time.

Läs mer…

TOP 100: Die 100 innovativsten Unternehmen im Mittelstand TOP JOB: Die 100 besten Arbeitgeber im Mittelstand

Europas ledande magasin för network marketing, Netcoo, utsåg PM-International med det högt respekterade internationella priset “Årets Företagare” på scen på PMs Världskongress den 17 april 2010 .

Baserat på en detaljerad 110 poängs lista har redaktörer på Netcoo och experter inom sektorn testat och graderat en mängd olika network marketing företag under en 9 månaders period.

Kriterierna för priset har varit mycket strikta. Exempel på faktorer de graderat är: innovativa produkter, lukrativ marknadsplan som bevisat fungerar, klar potential till tillväxt för företaget, global närvaro och tillväxt, högst pålitlig och etiska principer liksom exemplarisk prestation av direktförsäljning.

PM-International kunde grundligt övertyga på alla punkter med klar ledning. PM-International är ”Årets Företagare 2009/2010!“

„Netcoo“’s Verkställande Direktör Andreas Gruanke uttalade, „Vi är glada att få presentera detta pris till PM-International.

PM-International har ett konsistent affärskoncept och är ett högst seriöst företag med exemplariskt ledarskap.

Under de senaste 17 åren har PM bidragit stort till signifikant förbättring av bilden av network marketing industrin världen över.

Artikeln här.

PAR:s Superkriterier (för att uppnå titeln ”Årets Superföretag”)

Undersökningen är framtagen av Per Weidenman, chefsanalytiker på PAR, som i sex år tillsammans med Veckans Affärer tagit fram Årets Superföretagare. Topplistan med 353 företag baseras på PAR:s ”Supermodell” för ekonomisk kvalitet. Denna modell visar företagens ekonomiska prestationsförmåga. De ekonomiska parametrar PAR väger samman för varje enskilt företag är: tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering.

För att bedöma varje enskilt företag jämförs dess ekonomiska prestation (avseende de sex parametrarna) med referensvärden baserade på prestationen hos alla andra företag med motsvarande storlek och verksamhet. Bedömningen är alltså relativ, så att vi kan identifiera de bästa företagen oavsett låg- eller högkonjunktur. Bedömningen är också storleksneutral, de ”bäst presterande” företagen återfinns bland både större och mindre företag.

För att ta fram listan med ”Superföretagen” har PAR därtill gjort denna bedömning för de senaste fyra åren, för alla företag som existerat sedan år 2004. Listan innehåller alltså företag som under fyra års tid presterat bättre tillväxt än andra jämförbara företag, men som också under samma tid haft bättre vinst, avkastning, effektivitet och kapitalstruktur än andra jämförbara bolag. Utöver detta har vi satt som villkor att företagen ska ha en omsättning på minst 10 miljoner kronor under det senaste året. (Drygt 47 000 aktiebolag i Sverige under 2009.) Det är alltså extremt svårt att kvalificera sig till denna lista, och i den sammanställning som PAR genomfört under september 2010 är det endast 353 aktiebolag i Sverige som haft bäst betyg under de senaste fyra åren.

Läs mer på http://www.par.se/superforetagen

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Näringstillskott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s