Det Österrikiska Skidförbundet förlitar sig offentligt på FitLine

Efter nästan 1 ½ år av intensiva förberedelser har det äntligen fastställts.

Ett av de viktigaste idrottsförbunden i Österrike, Österreichische Skiverband, ÖSV, planerar att använda produkter från det absolut främsta kosttillskottsföretaget, PM-International, inom alla områden för sina nationella lag.

Det var bara en kort tid efter att samarbetskontrakt skrivits mellan Tyska Skidförbundet och PM som PM nu har samarbete med ÖSV.

Det österrikiska skidförbundet har haft en imponerande framgångssaga de senaste fem åren: Vinterspelen i Turin 22 medaljer (8 Guld, 7 Silver, 7 Brons), Världs- och Europamästerskap 72 medaljer (25 Guld, 22 Silver, 25 Brons) och 234 World Cup segrar. Förbundet och dess atleter är därmed bland de mest framgångsrika Vintersportförbunden i världen.

Det Österrikiska Skidförbundets anledningar till att välja FitLine är mycket tydliga:

FitLine produkter är regelbundet och oberoende dopingtestade av Tyska Sport Universitetet i Colonge.

FitLine erbjuder stor produktvariation varpå alla produkter innefattar alla näringsämnen som en atlet behöver. Detta är fördelaktigt för alla atleterna då det räcker med en produkt för att få tillräcklig försörjning av näringsämnen.

Det finns säkra vetenskapliga studier bakom FitLine produkterna, krav på kvalitet, renhet och säkerhet utan kompromisser. Dessa höga krav understryks genom fabriceringen av produkterna som sker enligt strikt GMP standard och genom regelbunden och oberoende kontroll av FitLine produkterna på Swiss Vitamin Institute i Lausanne.

FitLine har etablerat sig väl under flera år som ett respekterat varumärke inom sporteliten. Med sitt oklanderliga produktkoncept är FitLine val nummer ett för flertalet atleter och coacher världen över. Över 250 elitidrottare inom över 50 olika sportgrenar från över 10 nationer använder FitLine produkter från PM-International och är övertygade om resultaten FitLine ger.

Österrikiska Skidförbundet förlitar sig nu helt på FitLine och PM-International som ett högst respektabelt företag, vilket blivit prisbelönt många gånger om och som har visat exemplariskt och professionellt stöd för elitidrotten under åratal.

Den signifikanta siffran som sträcker sig över 20 miljoner vintersport-älskande tyskar och det goda rykte Österrikiska Sportförbundet har bland 50% av den österrikiska befolkningen, är detta samarbete mellan ÖSV och PM-International inte bara en förstklassig referens utan även en stark bekräftelse av det exemplariska stöd som det europeiska familjeföretaget PM-International ger.

Artikeln finner du här. Och är du duktig på tyska så finns mer om FitLine och idrottsutövare/sport och elit här.

* * *

FitLine sportvideo 2010:

Om näring, hälsa, FitLine, träning – och kunder som berättar om sin erfarenhet, elitidrottare såväl som fritidsidrottare. Ingen är sponsrad – alla är ”vanliga” kunder och betalar för sina kosttillskott.

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Alternativa läkemedel och behandlingar, Autismdiet och kosttillskott - recept - råvaror - tips, Hälsa - miljö - livsåskådning, Näringstillskott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s