Synkrona nyheter! (PM-International)

Som ett tecken från ovan hörde jag av en vän från en högre plan, vi lyckas alltid synka våra behov och höra av oss till varandra precis när det behövs!

Att denne vise och klarsynte man talar om PM-International i positiva termer betyder väldigt mycket för mig och minsta tvivel (de fragment som kan uppstå via utifrån kommande negativa energier tillsammans med barndomens rester av självtvivel) utplånas av ljus och klarhet.

A vidarebefordrade även en spännande nyhet som inte gjorts officiell än – så nyfikna får bita på naglarna i väntan på offentliggörandet. 😉

Tack A för nyheten samt all positiv energi och överjordisk input du alltid delar med dig av! 🙂

Sol Sol Sol

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Alternativa läkemedel och behandlingar, Autismdiet och kosttillskott - recept - råvaror - tips, Hälsa - miljö - livsåskådning, Näringstillskott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s