Lille Urkrafts önskemål om kalasattiraljer

Jag hängde inte med riktigt att dokumentera när han började berätta i snabb takt om saker i taket, ballonger och pumpor som det lyser lampor i, så lite frågade jag om igen när jag skrev ned. Resten skrev jag så gott jag kunde exakt som han uttryckte sig. 🙂

Så här ska Viktors kalas alltså se ut:

Girlanger – Vad är girlanger? – Den har man uppe på taket och hänger när det är fest, man kan ha det när man har fest – man kan bjuda på te… eller pannkaka (var precis pannkaka på Bolibompa :D)

Massor av ballonger – Hur många ballonger? – 100 ballonger styck! De 100 ballongena ner på golvet – de 20 ballongerna ska upp på taket.

Pumpor med lampor som lyser i – En vanlig lampa som man kan sätta i pumporna

En radio! Med musik att lyssna på! Vad ska vi lyssna på då? – Vi kan ta mycket med skivor å köpa!

Tårta! Vi ska baka en tårta hemma – det ska vara foklaaa (tål jag det?), sen vill jag ha lite banilj (tål jag vanilj?), bara ett ljus på mitten, sen ska det vara ett körsbär som man har bredvid tårtan som man har massor av hål där körsbäret sitter fast. Runda hålen som är valv, vet du det.

– Vill du ha något mer eller har du bestämt klart? – Jag har bestämt klart nu (upptagen av Bolibompafilm ;)).

Dags för mamsen att börja shoppa loss!! När börjar pumpadekorationer säljas, brukar vi inte ha högtidsdekorationer flera månader före själva högtiden, i butikerna?

Medan jag skriver gör Viktor tillägg:

Julgranen fick jag avstyra till julafton, som han undrade vad det var.

Sen ska det vara mangoglasyr – det har man på kakor och tårtor, på pajer kan man ha det med – men inte på godis eller glass för det blir så starkt. Men man måste ha glasyr på glass ibland, för tycker man om glasyr kan man baka det på glassen ändå.

Nu har Viktor önskat makrill till frukost.

Han åt det varje morgon innan vi kom in DAN!-världen och fick veta att burken avger metaller som är mindre bra för känsliga barn. Viktors prover visade även att han var full med tungmetaller i början av 2009.

Ibland fuskar vi ändå för han verkligen älskar den smarriga firren i tomatsås – förhoppningsvis kommer de nya kosttillskotten (Fitline) sätta igång en avgiftning. 🙂

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Autism - och liknande tillstånd/syndrom, Autismdiet och kosttillskott - recept - råvaror - tips, Näringstillskott, Viktor - Lille Urkrafts upptåg och utveckling. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lille Urkrafts önskemål om kalasattiraljer

 1. suddrik skriver:

  Säljs det pumpadekorationer alls??
  I år borde jag handla. Tyvärr är jag så jävla ointresserad i år.

  • urenergi skriver:

   Jo det brukar finnas, mer och mer har jag tyckt… har dock inte handlat så mycket senaste månaderna. 😛

   Måste väl ut och kalasshoppa snart då! Barnkalas… hur gör man? Måste man ta med leksaker, de kan ju kanske inte gå ut och bara leka vid årstiden?

   Du får ta ett sabbatsår från pyssklandet, du har ju alltid varit 150% engagerad. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s