VIKTIGT om kolloidalt silver. Jag (Anders Sultan) behöver din hjälp!

Kära vänner,

jag har något väldigt viktigt jag skulle vilja be er om.

Vetenskapsradion i radions P1 har tack vare alla som aktivt deltagit i att lyfta fram kritik gentemot den behandling som kolloidalt silver – och i synnerhet vår produkt Ionosil fått utstå sista veckan – beslutat sig för att ha en debatt om kolloidalt silver.

Detta direktsänt i Vetenskapsradions veckomagasin nu på fredag. Jag är inbjuden att sitta med i studion i Malmö och det verkar som man beroende på det tryck man fått utstå, insett att man måste ta tillvara lite av befolkningens intresse och ta reda på vad folk tycker om kolloidalt silver.

Cirka 70 olika kommentarer har kommit in till Vetenskapsradion och man har uppenbarligen tagit intryck av detta.

Alla ni som har positiva erfarenheter av kolloidalt silver – snälla, hör av er till redaktionen och gör er röst hörd!

Vi får äntligen en chans att sprida lite sanning kring denna enkla men otroligt potenta lösning som skulle kunna ha en stor effekt på många av samhällets hälsoproblem. Men vi måste agera NU – innan någon beslutar om totalt förbud! Att få besluta själv om man vill använda produkten, borde vara en självklarhet – och definitivt inget som byråkraterna i EU ska bestämma om!

Kan man besluta själv hurvida man vill använda tobak eller alkohol – något som dödar kopiösa mängder med människor varje år – så borde det vara självklart att man får använda något som man av erfarenhet vet påverkar ens hälsa i positiv riktning. Eller hur?

Vi har äntligen fått chansen att få berätta för våra medmänniskor att det finns en effektiv lösning som fungerar och som det inte står Pharmacia eller Astra Zeneca på. I direktsänd radio. Ett unikt tillfälle som mig veterligen aldrig tidigare inträffat i nationell radio i något annat land!

* * *

Så här skriver Vetenskapsradions nyhetschef B Gunér på deras hemsida (Mamma Urkraft tycker kommentarerna till artiklarna är väldigt intressanta) :

Debatt om nyttan med silver i Vetenskapsradions Veckomagasin

Hej alla lyssnare och besökare på webben.

I ljuset av den stora mängd reaktioner detta väckt så planerar vi en debatt om nyttan med silver i kolloidal form, till vårt Veckomagasin på fredag 1 okt kl 13.20. Där kommer förespråkare för ämnet att höras. Lyssna gärna då.

Vi vill också gärna ha kontakt med någon av er som själv använt kolliodalt silver och har goda erfarenheter av det, och kan berätta om detta i radio.

Mejla gärna till vet@sr.se så vi kan kontakta er.

B Gunér Nyhetschef Vetenskap

* * *

Så räck oss en hjälpande hand och anmäl ditt intresse att sprida lite ljus över Sverige.

Kontakta Vetenskapsradion på mailto:vet@sr.se.

Skicka gärna mig en kopia på mailto:anders.sultan@ion-silver.com

Tillsammans kan vi kanske få till en förändring till det bättre, nu när EU sakta men säkert börjar krympa de möjligheter till egenvård som medborgaren har kvar.

I april 2011 kommer det nya örtdirektivet som förbjuder många av de örter som används i olika kosttillskottssammanhang.

Nästa steg sedan verkar vara att minimera innehållet av de vitaminer och mineraler i de produkter som fortfarande får säljas.

Valfriheten inom hälsa krymper allt snabbare, det är dags att agera NU!

Tack för hjälpen!

Vänliga hälsningar,

Anders Sultan, Ion Silver

* * *

Mamma Urkraft mailar genast in erfarenhet hon redan dokumenterat i både gamla och nya bloggen.

Med små medel och mindre tidsåtgång kan den enskilde nu bidra till något stort och viktigt

– frihet att tänka och välja själv, frihet till egenvård utan läkemedelsföretagens allsmäktiga inflytande med sina mer eller mindre tvivelaktiga ingredienser, frihet helt enkelt.

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Alternativa läkemedel och behandlingar, Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s