Mer om sambandet mellan vaccin, autism och fosterdöd, samt mer i silverdebatten

Från Alternativjournalen:

MMR-vaccin fortfarande misstänkt för autism

Som CBS News rapporterat har nästan 1.300 fall av hjärnskador till följd av vaccinering kompenserats under de senaste 20 åren.

Familjer råds att i domstol åberopa hjärnskada i mer allmänna termer snarare än att använda ordet ”autism”.

”Vi måste sluta tänka på autism som en mystisk sjukdom utan kända orsaker, säger NAA verkställande direktör Rita Shreffler. ”Föräldrar som observerar regression och vacklande hälsa hos sina barn efter vaccineringen får höra att det är bara slump. Många av oss köper inte längre det. Vi vet att våra barn drabbats hjärnskada av vacciner, vilket resulterar i en diagnos på autism.”

Myndigheterna försöker i det längsta skylla på att de drabbade barnen lidit av ”tidigare existerande tillstånd”. Men ännu har ingen screening eller förhandstestning genomförts när det gäller dessa påstådda ”tidigare existerande tillstånd”. Vaccinprogrammen fortskrider i stället som om inget hade hänt.

Läs vidare …

* * *

Exempel på fler aktuella artiklar i Alternativjournalen:

Svinflunsevaccin bakom missfall?

En chockerande rapport från organiserade kvinnor (NCOW) presenterar data från två olika källor som visar att 2009/10 H1N1 vaccin bidragit till beräknade 1.588 missfall och dödfödda.

En korrigerad beräkning kan vara så hög som 3.587 fall. NCOW belyser också att CDC underlåtit att informera sina vaccinleverantörer av inkommande rapporter om misstänkt fosterdöd kopplat till H1N1-vaccin

Läs vidare …

Farligt silver eller farliga myndigheter?

Farligt silver säljs som kosttillskott, trumpetar den sk vetenskapsradion, påhejad av Livsmedelsverket.

Effekterna av det vanligaste alternativet – antibiotika – tar man dock inte upp på samma plats, resistensutveckling och penicillinskador hör inte hemma i detta sammanhang om man är rättrogen vetenskapsjournalist.

Den som vill ha en bredare syn på frågan om silver – och om myndigheternas och medias trovärdighet – har god nytta av denna sammanställning av Anders Sultan.

Och läs gärna kommentarskörden till vetenskapsradions artikel. Den tyder på att allmänheten blir allt mer skeptisk till myndigheternas ortodoxa medicinska ortodoxi och medias bandhundar.

OBS: Radiodebatt fredag 1 okt 13.20

Läs vidare …

* * *

Kanske främst upprepningar, om än i andra termer, av vad jag redan skrivit om silver i tidigare inlägg och av länkar.

Men jag känner att detta inte nog kan belysas – det är som sagt folkets frihet och hälsa det handlar om!

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Alternativa läkemedel och behandlingar, Autism - och liknande tillstånd/syndrom, Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s