Ny bok: ”Autism – en sjukdom som kan läka”

Ny bok om autism av Harald Blomberg utkommer i slutet av oktober.

Boken vänder sig främst till föräldrar till barn med autism, som söker andra vägar för att hjälpa sina barn än de som skolmedicinen erbjuder.

Boken vänder sig också till föräldrar till barn med uppmärksamhets- och koncentrationsproblem, inlärningsproblem, utvecklingsstörning, epilepsi mm.

Mycket av informationen i boken har betydelse för barn med sådana problem, både beträffande miljöbetingade orsaker och behandlingsmöjligheter.

Boken beskriver hur de tillstånd som fått namnet autism, Asperger och autismliknande tillstånd har ökat lavinartat i frekvens de senaste 20 åren.

Den granskar kritiskt bl.a. följande myter om autism som skolmedicinens företrädare sprider:

· Autism är ett genetiskt ärftligt funktionshinder.

· Det finns inga säkra bevis för att autism blivit vanligare. Läkarna har bara blivit så mycket bättre på att upptäcka tillståndet.

· Autism kan inte läka. Man kan bara behandla vissa symtom med mediciner och förbättra funktionen med beteendeterapi.

Det finns i själva verket hundratals forskningsstudier, som visar att autism är en miljöbetingad sjukdom orsakad bl.a. av vaccinationer och tungmetaller, främst kvicksilver.

En stor del av boken handlar om hur autism framgångsrikt kan behandlas bl.a. med diet, kosttillskott, hyperbar syrgasbehandling och rytmisk rörelsebehandling.

Med rörelsebehandling kan man stimulera områden i hjärnan som är skadade vid autism så att deras funktion förbättras och motoriken, språket och kontaktförmågan förbättras.

Efterord av Eva Johansson

Eva Johansson är rytmisk rörelseinstruktör, blomessenstillverkare och mamma till Emil. Hon berättar hur hon praktiserar de råd som beskrivs i boken, för att hjälpa Emil att läka sin autism.

Beställ redan nu på harald@blakulla.net

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Alternativa läkemedel och behandlingar, Autism - och liknande tillstånd/syndrom, Autismdiet och kosttillskott - recept - råvaror - tips och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Ny bok: ”Autism – en sjukdom som kan läka”

 1. Anders skriver:

  Far åt helvete, din sjuka dumma jävel!

  • urenergi skriver:

   Du får gärna utveckla dig, din kommentar får mig mer att undra om hur du själv mår… Har jag eller författaren till boken jag gjorde inlägget om, gjort dig något ont så att du hamnat i detta tillstånd eller vad har du råkat ut för?

  • Jack skriver:

   Anders tänk på att detta gör så att man bottas genetiskt och klipper av repet och tack vare att man kan på så sätt bli fri från det med hjälp från en annan kost MVh: Jack !!!

 2. Empa skriver:

  Blev nyfiken nu på om de forskningsstudier som pratas om här presenteras i boken?

  • urenergi skriver:

   Hej Empa – Vad roligt med ännu en nyfiken. 🙂 Tyvärr har jag själv inte hunnit läsa boken (mer två närstående ger den bra recensioner) men jag tror absolut att du kan maila Harald Blomberg för frågor!

   Ser att jag missat källhänvisa men inlägget är faktiskt rakt av kopierat ifrån ett nyhetsmail, ber om ursäkt för missen. Men som sagt, använd mailadressen på slutet så kan du säkert få källor om de inte är presenterade i boken. 🙂

 3. Mormor skriver:

  10 sidor i slutet av boken hänvisar till referenser och namn samt länkar. Där finns allt.
  Vi har själva konsulterat Eva Johansson, som är en av Haralds lärjungar och blev väldigt imponerade. Rörelseterapin är enkel att genomföra och när Eva berättar vad rörelserna gör och varför så låter allt så himla självklart. K fick hjälp med sina nackproblem, de är helt borta. Det har att göra med integreringen av reflexer. Svårt att förklara, man bör nog läsa böckerna och gärna lyssna på Harald eller Eva.
  Jag var själv väldigt skeptisk från början, det lät så knepigt! Idag skulle jag kunna tänka mig att rådfråga Harald även i andra frågor.
  Vi har tänkt att gå kurs hos Harald inom kort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s