En mer balanserad syn på silver – av Anders Sultan (Ion Silver)

Hej!

Då myndigheter, ”forskare” och miljöorganisationer numera allt oftare rackar ner på silver och vill förbjuda det ena tillämpningsområdet efter det andra, så tyckte vi att det var dags att försöka sprida en lite mer objektiv och balanserad syn på silver. Vi har därför sammanställt ett dokument med information beståendes av mängder med spännande fakta och referenser kring detta ädla mineral.

Dokumentet ”En mer balanserad syn på silver” ger en inblick i hur den forskning som etablissemanget presenterar – inte motsvarar verkligheten.

Forskningen tar nämligen inte hänsyn till hur silver uppför sig i naturen och ger en medvetet felaktig bild av silver och dess potential i samhället. Detta beror troligtvis mest på ekonomiska orsaker, då silver är för effektivt och för billigt – samtidigt som det är svårt att patentera.

På vad sätt skiljer sig då etablissemangets syn på silver ifrån hur det i verkligheten ligger till?

Miljöorganisationer vill göra gällande att silver som läcker ut i vattendrag dödar akvatiskt liv – eftersom silverjoner är giftiga för vattenlevande organismer. Verkligheten visar dock att silverjoner binder till smuts, organiskt material och svavel och bildar därmed snabbt ogiftiga silverföreningar som inte längre är giftiga för akvatiskt liv.

Varför envisas man då med att påstå att silver som kommer ut i naturen skulle vara giftigt för fiskar och vattenloppor?

Läs mer om detta i dokumentet ”En mer balanserad syn på silver”.

Forskare som Melhus i Uppsala påstår att silverjoner kommer skapa enorma problem med silverresistenta bakterier, som då samtidigt – enligt henne – skulle vara antibiotikaresistenta.

Silver har varit med oss genom hela evolutionen och några stora problem med silverresistens har inte dykt upp ännu. Detta trots att det funnits silverjon- och silvernanopartikelbaserade produkter registrerade sedan 1950-talet.

Seriös forskning utomlands visar att silverjoner är lösningen på resistenta bakteriestammar – inte det som orsakar resistenta bakterier. Vi själva har en studie på vårt kolloidala silver – Ionosil som visar sig döda MRSA på under 10 minuter. 50.000 personer i Europa dör varje år av MRSA.

Du hittar studien på MRSA här: http://www.ion-silver.com/docs/Inhibition%20of%20Staph%20aureus%20with%20Ionosil.pdf

Varför envisas då Melhus – som hittat ett endaste fall av en silverresistent bakterie – att försöka förbjuda silver vitt och brett? Kan det vara det att hon har ett patent på en konkurrerande sårvårdskompress som bygger på björksocker?

Hon har allt att vinna på att få bort silver. Samtidigt så konstaterar danska staten att man inte hittade en enda silverresistent bakterie bland de 400 antibiotikaresistenta stammar med bakterier som man undersökt. Läs mer om detta i dokumentet ”En mer balanserad syn på silver”.

Dokumentet ”En mer balanserad syn på silver” visar sanningen kring miljöfrågan, resistensutvecklingen samt tar upp mängder med saker du inte visste om silver.

  • Silver kan bland annat få förolyckade fingertoppar att växa ut igen då silverjoner skapar stamceller i sårområden.
  • Läkningen av sår går dubbelt så snabbt och blir i princip utan ärrvävnad när man tar hjälp av silverjoner.
  • Astrid Lindgrens barnsjukhus använder sig av silverjonernas läkande kraft när man botar barn som råkat ut för brännskador.

Sprid detta gärna så mycket du kan! Länka till dokumentet eller kopiera dokumentet och lägg ut på din egen webbsida om du vill.

Sprider vi detta så kan vi kanske få människor i landet att förstå att desinformationen om silver kommer huvudsakligen från samma krafter som lurade merparten av befolkningen att vaccinera sig mot en högst ofarlig variant av influensa.

Dokumentet hittar du här: http://www.ion-silver.com/silver-balanserat.html

Har du kommentarer och kanske egna användningsområden för silver, så hör gärna av dig till mig så ska jag komplettera dokumentet vartefter.

Hälsningar,

Anders Sultan, Ion Silver

Skickat 2010-09-20, mamma Urkraft har delat stycken, lagt till fetstil och punktlista.

* * *

Mamma Urkraft har skrivit om det kolloidala silvervattnet i gamla bloggen här och här – som även finns sparad här i denna blogg.

Sök och läs mer om kolloidalt silver, och alla dess användningsområden, på 2000-talets Vetenskap.

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Alternativa läkemedel och behandlingar, Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s