Dagens (millenniers) visdomsord

… eller snarare millenniers visdomsord – vad människan måste inse för att bryta det destruktiva mönstret som dominerat vår existens. Vi måste stanna till vid vägskälet och totalt byta riktning. Kasta omkull allt vi ”vet” – paradigmskifte – ackommodation – med öppet sinne…

Det krävs ett helt nytt sätt att tänka för att lösa de problem som vi skapat med det gamla sättet att tänka

– Albert Einstein

Ett nytt sätt att fungera – ett nytt sätt att använda tankar och sinnen – ett nytt sätt att se på oss själva, på andra och på omvärlden, existensen.

Detta arbetar man med inom psykoterapin för den enskilde lidande människan – men är inte hela vår gemensamma existens i behov av en grundläggande, omvälvande och helhetsomfattande terapi?

För helhet, hållbarhet, medvetenhet, öppenhet – kärlek av den högre graden.

Annonser

Om Mamma Urkraft

~ Frågor, rådgivning, FitLine: urkraftmw@live.se ~ Dipl. Näringsrådgivare, Samtalsterapeut steg 1, Alkohol- och drogterapeut ~ Anledningen till jag är anonym är för att bloggen exponerar min son, jag är mer öppen än de flesta gällande mig själv så skicka ett mail och vi tar det därifrån. ~
Det här inlägget postades i Allt annat..., Alternativa läkemedel och behandlingar, Autism - och liknande tillstånd/syndrom, Hälsa - miljö - livsåskådning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s